• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: faktor.ba/informer.rs

23.02.2020

18:30

MILA DVE GODINE NIJE MOGLA DA USTANE IZ KREVETA ZBOG DEBLJINE! A danas izgleda kao avion, izgubila je 270 KILOGRAMA, U VAGU GLEDA I NE MOŽE DA POVERUJE! (FOTO)

Estrada

MILA DVE GODINE NIJE MOGLA DA USTANE IZ KREVETA ZBOG DEBLJINE! A danas izgleda kao avion, izgubila je 270 KILOGRAMA, U VAGU GLEDA I NE MOŽE DA POVERUJE! (FOTO)

Podeli vest

Amerikanka Mila Klark (52) izgubila je 270 kilograma nakon što se prijavila za šou "Moj gojazan život"

Mila je imala 340 kilograma, i ništa nije mogla da uradi sama, pa čak ni da se uspravi u krevetu. Deca su joj pomagala u svemu, od toga da su joj donosili hranu, preko kupanja i pomaganja da obavi nuždu. U očaju se prijavila za popularni američki reality show.

DESET DANA JE JELA PO 3 KRUŠKE I STESALA JE STRUK, ali to nije sve! Ako jedete ovu voćku primetićete i druge promene!

 

NEDELJNO JE PILA 30 LITARA KOKA KOLE Jela je šta je stigla, imala je 127 kilograma, a danas nećete poverovati kako izgleda (FOTO)

Tri godine i nekoliko operacija kasnije, Mila je izgubila čak 270 kilograma i sad varira na težini od oko 70 kilograma, nakon što dve godine zbog debljine nije mogla da ustane iz kreveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YOU MUST NOT KNOW ABOUT ME!!

Објава коју дели the official (@milla600lbjourney) дана 26. Нов 2019. у 12:55 PST

Zaklela se da se više nikad neće vratiti brzoj hrani i nastavila živeti disciplinirano. Prošla je kroz tri operacije odstranjivanja viška kože, a zbog viška kilograma propale su joj kolena, ali je i taj problem rešila operacijom. 

ISPOVEST DEJANA MILIĆEVIĆA: Bio sam na korak od DIJABETESA, probao sam sve moguće DIJETE, a onda me je operisao MIROSLAV ILIĆ i sada imam 20kg manje!

Tokom godina skupila je veliki broj fanova koji je ohrabruju u zdravijem životnom stilu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kikimora

pre 4 godine

Pitam se kako ti slonovi doguraju do 300 kg. Potom, ko je tom cudovistu pravio decu?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija