• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji.hr

04.06.2021

14:55

BESNI RAT! HDZ OBJAVIO SNIMAK MILANOVIĆA KAKO PADA S OKLOPNOG VOZILA! Plenkovićevi okačili video na Fejsbuk, a tek ove reči.../VIDEO/

printskrin You tube

Balkan

BESNI RAT! HDZ OBJAVIO SNIMAK MILANOVIĆA KAKO PADA S OKLOPNOG VOZILA! Plenkovićevi okačili video na Fejsbuk, a tek ove reči.../VIDEO/

Podeli vest

HDZ je jutros objavio na Fejsbuku snimak iz 2013. godine na kojem se vidi kako tadašnji premijer Zoran Milanović pada sa oklopnog vozila "Patrija"

"Iskompleksirani Milanović ni na praznik Tijelova nije uspeo da sakrije svoju opterećenost Andrejem Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.)", naveo je HDZ.

"Uprkos tome da su predsednik HDZ-A i Vlade u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorili na pitanje o njegovoj inicijativi vezanoj za obeležavanje Dana pobede i domovinske zahvalnosti izvan Knina, 'prekaljeni radnik', Milanović očigledno da ne ume argumentovano da razgovara pa ponovo pribegava primitivnoj komunikaciji i lažima", stoji u HDZ-ovom postu.

Milanović je tako, glumeći "patriotizam i jedinstvo", ignorisao proslavu Dana državnosti, koji je Sabor proglasio praznikom, a građanima nije ni čestitao. To što Milanović ima stalnu potrebu da vređa Knjinjake i Knjinjane, nazivajući Zvonimirov grad pukom "stanicom" i "kasarnom", pokazuje još jednom njegov prezir prema hrvatskim simbolima, navodi se u objavi.

 

 

Prvi hrvatski predsednik dr Franjo Tuđman je 5. avgusta 1995. godine na kninskoj tvrđavi pustio da se hrvatska zastava vijori kao simbol slobode i briljante vojne pobede. Knin je za hrvatski narod, hrvatske branitelje i hrvatsku vojsku simbol odbrane, pobede i državnosti, navodi se u saopštenju HDZ-a.

Sadašnji predsednik Milanović je u poslednjoj polemici sa premijerom juče na Fejsbuku objavio da se Plenković prvi put popeo na Kninsku tvrđavu 2016. godine i da je tom prilikom "čak uspeo da se junački skljoka“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17