• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.02.2020

21:05

TRAMP POMILOVAO RODA BLAGOJEVIĆA, GREŠI AKO MISLI DA TAKO KUPI PODRŠKU SRBA U SAD! "Naši" u Americi ne vole Blagojevića, tražio je bombardovanje Srbije, tvrdio je da nije Srbin...

Vesti

TRAMP POMILOVAO RODA BLAGOJEVIĆA, GREŠI AKO MISLI DA TAKO KUPI PODRŠKU SRBA U SAD! "Naši" u Americi ne vole Blagojevića, tražio je bombardovanje Srbije, tvrdio je da nije Srbin...

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp pomilovao je bivšeg guvernera Ilinoisa, koji je proveo osam godina u zatvoru u zatvoru zbog iznude, podmićivanja i korupcije

"Vratiće se kući pošto je proveo osam godina u zatvoru", rekao je Tramp.

Šezdesetdvogodišnji član Demokratske stranke već osam godina služi kaznu za iznudu, podmićivanje i korupciju.

Rod Blagojević je osuđen na 14 godina zatvora jer je pokušao da proda mesto u Senatu, koje je do izbora za predsednika SAD pripadalo Baraku Obami.

Tramp je, u nekoliko navrata, tvrdio je da Blagojević preoštro kažnjen i već je u avgustu prošle godine najavio da će pomilovati nekadašnjeg guvernera Ilinoisa.

Analitičari smatraju da je Tramp pomilovanjem Blagojevića poslao poruku Demokratama koji su pokušali da ga opozovu sa mesta Predsednika SAD. 

ŠTA SPREMA PUTIN U UKRAJINI?! NOVI ČOVEK ZA KIJEV JE ČEŠIR MAČAK! Putin se od njega ne odvaja već 30 GODINA, član je tzv. SANKT PETERBURŠKE GRUPE...

Tramp, smatraju oni, nije slučajno izabrao Blagojevića. Reč je o klasičnoj "trampovštini" tačnije osveti za "pretrpljene duševne bolove" koje mu mi od početka mandata nanose demokrate u Kongresu i Senatu! Osim toga, Tramp ovim šalje i poruku pravoslavnim u SAD (Blagojević je poreklom Srbin) da je on njihov kandidat na predstojećim predsedničkim izborima!

S druge strane, srpska zajednica u SAD, posebno u Ilinoju, gde je i najveći srpski grad (posle Beograda, naravno prim. aut.) Čikago nije posebno naklonjena Blagojeviću!

POSTOJI LI VEĆI RAZLOG DA SRBI STANU UZ TRAMPA?! HILARI KLINTON SE VRAĆA, ako Blumberg pobedi biće POTPREDSEDNIK SAD, a možda i ŠEF BELE KUĆE?!

Srbi u SAD bili su otvoreno nezadovoljni ponašanjem Blagojevića kad je reč o srpskim interesima, a posebno mu zameraju to što je podržao bombardovanje Srbije 1999. godine, ali i to što se distancirao od srpskog korena, govoreći da je istočnoevropskog porekla.

Navode i da se Rod retko pojavljivao u ilinoiskim svetilištima Srpske pravoslavne crkve, kao i da je vrlo malo znao srpski. Srbima se obraćao samo kada bi mu trebao novac za kampanju. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Otpad

pre 4 godine

Otpadnik. Verovatno da je od siptara dobijao novac, cim je tako potkupljiv. Pogan.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17