• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

27.05.2021

09:15

IMA LI KRAJA LUDILU KOMITA?! Mlada "patriotkinja" objavila štivo "Kako su me posrbljavali"! /VIDEO/

Vesti

IMA LI KRAJA LUDILU KOMITA?! Mlada "patriotkinja" objavila štivo "Kako su me posrbljavali"! /VIDEO/

Podeli vest

U besomučnim i histeričnim zahtevima novopečenih "komita", iz kojih se samo razaznaje psovanje četničke majke, Crna Gora, ovih dana, svedoči besprizornim i groteksnim "odbranama“ njenog imena i teritorije od "srpskog svieta"

Pa, pored muzike hrvatskog fašiste Marka Perkovića Tompsona, uz mahanje zastavama, auto kolonama, licemernih bljuvotina montenegrinskih piskarala, pretnji od strane nekadašnjeg prvog Milovog pendreka, najnoviji biser odbrane tekovina 21. maja je pisano delo, nepoznate forme, izvesne Tijane Lopičić.

Mlada dama, poznata po ustaškom pozdravu na skupu sa Cetinja, prosvetlila je vaskoliku čitalačku publiku i javnost knjigom egzotičnog naslova "Kako su me posrbljavali".

Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama nalazi se i snimak u kojem je kao i svi ostali učesnici skupa okarakterisala Srpsku pravoslavnu crkvu kao okupatorsku.

 

@_crnogorac__

Eee moji izrodi izopaceni, deset čaršava ćete promijenit kada se budete predstavljali Bogu na istinu!!! #milogorci #ustase i #izdajnici #siptari ♬ original sound - Црногорац

 

- Crkveni velikodostojnici okupatorske Srpske pravoslavne crkve posrbljuju zavedene Crnogorce, koji su izdali sopstveni narod. Zato, postaćemo još glasniji i branićemo svoju domovinu, ovoga puta prvenstveno znanjem utemeljenim na verodostojnim činjenicama koji će razbijati njihove mitomanske proče sa kojima posrbljuju naše Crnogorce - "nadahnuto" je rekla ova mlada "patriotkinja".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
1999

pre 2 godine

Dame lakog morala su lake za manipulisanje.Nego sta da radimo sa crnogorskom okupacijom Srbije.Da opet podsetim Boka Kotorska je ratni plen Srbije,da nama se vrati to su ovi dobili na koriscenje.

milankukic

pre 2 godine

e lepo kazu nasi stari ti njega hlebom a oni tebe kamenom a takvi smo mi lepo je Bora Ćorba otpevao Srbina jednom ubijes on oče opet to su radili ustase balisti komiti slovenci i.t.d

ssd

pre 2 godine

to je zaostavstina CIA agenta Vukasina Marasa! Taj covek je odvukao Mila od ideje zajednickog (neizostavnog) zivota, proizveo konstrukciju - vestackih podela- koje su vodile jedino unistavanju jednog jedinstvenog pravoslavnog bica!

Crnogorska odiva

pre 2 godine

Pretežno kad istina uštine, budu ovakvi naslovi, tekstovi a Boga mi i komentari. Samo nastavite, uzalud ste krečili, mali narodi opstaju uprkos presiji koja se vrši! Bolje, Vi, da pišete o stopi siromaštva u vašoj zemlji, i kriminalnim organizacijama, korupcijama i čemu sve ne, a ne se bavite Crnom Gorom. Imate vi previše smeća u vašem dvoristu, da ne riškate po tuđem!

Rade R

pre 2 godine

Ne znam šta reći na ove gluposti!? Jel stvarno vi verujete u ove budalaštine? Ja sam ipak ubeđen da i vi milogorci znate da ste "samo" Srbi, kao i mi "obični" Srbi! Nego to uporno negirati kao što to negiraju još poneki koji se stide svojih predaka koji su promenili veru! Ne trebaju oni da se stide, to je bilo neko drugo vreme i treba razumeti te ljude koji su prešli u tu neku drugu veru! Vi danas koji sebe predstavljate ovako, a predstavljate se da ste USTAŠE,treba da se stide sami sebe a ne svojih predaka, oni su bili to što jesu i vi to ne možete da promenite, šta god da pričate, a i vaši preci su bili Srbi kao i naši koji, smo i dalje Srbi!

Voja

pre 2 godine

A posle, dođe u Beograd na besplatno studiranje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija