• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

13.05.2022

12:00

VIŠE SREĆE DRUGI PUT - Dragoljub se trudio, ali vreme ga je stiglo! Pogledajte novu epizodu kviza "Ističe ti vreme"!

Informer

Live TV

VIŠE SREĆE DRUGI PUT - Dragoljub se trudio, ali vreme ga je stiglo! Pogledajte novu epizodu kviza "Ističe ti vreme"!

Podeli vest

Naš domaćin kviza, Goran Todorović, očekuje vas svakog petka u 12 časova na Informer.rs

Novi takmičar Dragoljub Dimitrijević iz Beograda bio je u trci sa vremenom ali je ipak uspeo da osvoji sjajnu nagradu. U nastavku tekta pogledajte novu epizodu kviza "Ističe ti vreme".

Dragoljub je verni čitalac dnevnih novina Informer kao i portala Informer.rs, a kako on ističe na našem sajtu nalazi ono što njega najviše zanima.

Foto: printscreen

- Treme malo ima, ali nadam se da će da prođe. Nemam neka preterana iskustva u učestvovanju u kvizovima, ali volim da gledam na tv-u neke kvizove i odlučio sam da okušam svoju sreću - kaže Dragoljub pred početak takmičenja.

Naš ovonedeljni takmičar odgovorio je tačno na tri postavljena pitanja i osvojio je jednu vrednu nagradu. 

Foto: printscreen

- Drugi put će biti bolje, trema je učinila svoje. Iskreno ovo je moj prvi kviz u životu, ali za prvi put zadovoljan sam kako sam se snašao. Preporučio bih apsolutno svima, jer ja znam da sigurno hoću opet - završava Dragoljub. 

Foto: Informer

Dragoljub osvojio je vrednu nagradu, a da li će i ostali takmičari uspeti da znanjem pobede vreme i osvoje sjajane nagrade gledaćete i narednog petka u 12 časova, samo na portalu Informer.rs.

A ukoliko i vi želite da se oprobate u novoj igri, dobro zabavite i svojim znanjem osvojite sjajne nagrade, pošaljite svoje ime, prezime i datum rođenja na broj telefona 0648482459! Spremite se za nezaboravnu avanturu!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Ne zna se ko je gori, da li voditelj ili takmicar.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17