• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

20.08.2022

20:37

ZOVITE POLICIJU - VIKTORIJA DEMOLIRALA STAN U KOM JE UHVATILA MARIJANU I MARKA ZAJEDNO! Svi detalji haosa na Voždovcu, ovo je prava istina! (VIDEO)

Insider/printscreen

Live TV

ZOVITE POLICIJU - VIKTORIJA DEMOLIRALA STAN U KOM JE UHVATILA MARIJANU I MARKA ZAJEDNO! Svi detalji haosa na Voždovcu, ovo je prava istina! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija Marijana Zonjić bila je gost emisije "Džet set Top 5", kod voditelja Gorana Todorovića, progovorila je o svom učešću u popularnom rijalitiju.

 

 

Kako se mnogo skandala vezivalo za ime Marijane Zonjić pozvali smo je u najpopularniju emisiju o poznatima da nam otkrije šta je zapravo istina. 

Rijaliti učesnica nam je priznala šta se dogodilo u stanu na Voždovcu kada je Viki uletela, ali i šta se desilo u Crnoj Gori kada zamalo da bude pogođena flašom u glavu.

- Iako nismo bili u dobrim odosima u Zadruzi, Marko i ja smo ipak na neki način ostali u kontaktu nakon svega. Ne znam odakle priča da smo se videli samo jednom kad je to laž, Marko i ja smo se videli nekoliko puta ali samo prijateljski smo odlazili na pića. Za to niko nije znao pa čak ni moja porodica jer kao što rekoh zbog stvari u rijalitiju koje su se desile niko nije podržao da on i ja ostanemo u bilo kakvom kontaktu - govori Marijana i dodaje:

Foto: printscreen/emisija "Džet set Top 5"

Marijana Zonjić

- Marko je imao problem sa Viktorijom, a naravno ja budaletina se nađem uvek tu kada ne treba. On je mene pozvao da mu pomognem oko nekih stvari da se prebace, došla sam u taj stan na Voždovcu jer me je ispoštovao kada je meni trebalo da me pokupi na aerodromu pa kako da mu ne vratim uslugu. Nakon toga kreće da se svađa sa Viktorijom, gde mu ona šalje sliku da je sa nekim dečkom da ga napravi ljubomornim, a on pošalje sliku moje noge njoj. Ona niti je znala ko je ni šta je već je videla sliku samo nečije noge koju je on poslao. Nakon nekog vremena ona je odmah doletela u taj stan i počela da pravi haos. Lupala je na vrata, komšije su pozvale policiju, na kraju je ta vrata i razvalila, da nije bilo Marka da je obuzda Bog zna šta bi napravila. 

- Ja sam sa Osmakčićem sedela za stolom kada je uletela, a kada je mene ugledala ona ne prestaje da izmišlja priče o meni. Devojka je bolesna, a to ste imali prilike da vidite i u rijalitiju. Laž je potpuna da sam spavala sa Markom, što je on i potvrdio, laž je taj snimak koji je izmislila sa reperom Raf Kamorom, laž je apsolutno sve što iz njenih usta izađe. Ja sam pomoć potražila na sudu i već sam svoje prepiske sa advokatom objavila na Instragramu kako ne bi mislili da se šalim. Moram da zaštitim sebe, jer stvarno više ne mogu da trpim ovakve uvrede, a i moja porodica zajedno sa mnom.

Pored skandala sa Viktorijom Mitrović, Marijana je doživela neprijatno iskustvo na crnogorskom primorju kada zamalo da bude pogođena flašom u glavu od strane Bobana Rajovića. Rijaliti učesnica je detalje otkrila šta se zapravo deilo na tom nastupu, a više o tome pogledajte u video snimku iznad teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lik

pre 1 godinu

Da, da, vidjali se nekoliko puta a nije nista bilo. Marijana smesno lazes, reci istinu, bolje bi bilo, sta ima veze, Marko nije sa Viktorijom ozbiljno, Marko zna da ga Viktorija vara na svakom cosku ili bolje receno "radi". Zasto je toliko strasno sto si bila sa njim Maki.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17