• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

09.04.2019

10:09

(VIDEO) OVAKO SE CENI RADNIK!  Gazda iz Sarajeva odrešio kesu i oduševio svog zaposlenog!

Balkan

(VIDEO) OVAKO SE CENI RADNIK! Gazda iz Sarajeva odrešio kesu i oduševio svog zaposlenog!

Podeli vest

Jedan radnik iz Sarajeva imao je tu privilegiju da od svog gazde dobije "audi A8" u znak zahvalnosti, zbog predanog rada

Ovako nešto se ne viđa tako često, ali ipak vlasnik firme Semir Kozić ističe da firma opstaje zahvaljujući radnicima.

 -Jedna firma opstaje samo sa dobrim timom! Radnik koji sarađuje i moje ideje sprovodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest je od srca, jer ja sam zadužen da dovedem investitore u Bosnu i Hercegovinu, da prenesem svoje znanje na moje ljude. Nekada ima i dobrih i loših dana, ali dobri radnici koji veruju u sebe i vas jesu dobitak koji se novcem ne može platiti. Ovaj "audi" je poklon mom radniku Emrahu, da mu pokažemo da je deo nas i da ima budućnosti u ovoj državi, da zajedno možemo sve da pokrenemo i okrenemo - rekao je Semir Kozić za Crnu hroniku.

 

 

Emrah Rogo ponosni vlasnik automobila priznaje da je ovo za njega ogroman šok, te da poklon prevazilazi materijalnu vrednost.

- Za mene je ovo bio danas ogroman šok od kojeg se još uvek oporavljam. Nisam očekivao da namerava da mi pokloni automobil o kojem smo na sastancima, kafama, pauzama pričali. Ovaj poklon prevazilazi materijalnu vrednost koju ima, jer on je nešto za šta jednostavno "hvala" nije dovoljno - izjavio je Emrah.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) AUTOBUS U PLAMENU! Strašan prizor u Bosni i Hercegovini!

On je dodao da je više ponosan na svoju firmu, nego na sebe, jer je njegov uspeh - timski uspreh.

- Mi smo relativno mlada firma koju je pokrenuo moj pre svega prijatelj, pa onda šef Semir, u nadi da nam mladi ljudi ne odlaze iz države i da dokažemo da je uspeh moguć. Ja sam prvi uz Semira stao za tu ideju, da prkosom i našim inatom pokažemo da smo u pravu, da smo vredni i da možemo pronaći uspeh - naglasio je Rogo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17