• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2021

18:03

/Foto/ Beograd put: Nemamo ni dinar duga!

Beograd

/Foto/ Beograd put: Nemamo ni dinar duga!

Podeli vest

"Beograd put" ne duguje ni dinar na ime kredita ili obaveza prema dobavljačima, a ukupan dug preduzeća prema bankama i dobavljačima iznosi nula dinara, saopštilo je to preduzeće kao odgovor na tvrdnje bivšeg gradonačelnika Dragana Ðilasa o nelikvidnosti "Beograd puta", iznete pred početak današnje Skupštine grada

U saopštenju „Beograd puta", navodi se da je zaključno sa današnjim danom, dobit u prethodnih godinu dana 314.142.000 dinara, te da je uplaćena i dobit Osnivaču, odnosno Gradu Beogradu, za prethodnu godinu, u iznosu od 195.166.972 dinara.

Foto: Beograd.rs

"Beograd put" podseća da je dug tog preduzeća prema bankama na ime kredita, 30. aprila 2014. godine bio gotovo milijardu i 160 miliona dinara. Istog dana, ukupan dug prema bankama i dobavljačima iznosio je skoro milijardu i 900 miliona dinara, dok je poslovni gubitak bio 1.046.582.000 dinara.

Takođe, iz tog preduzeća navode da je 2017. godine, kao i svake godine posle toga, uključujuči i tekuću godinu, zaposlenima isplaćena jednokratna solidarna pomoć koja je u skladu sa članom 27. Kolektivnog ugovora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cici

pre 2 godine

Pa sta nece izmisliti sve pod plastom da se na silu docepaju vlasti.

Gagi

pre 2 godine

Beograd put posluje na najbolji način uzalud sve laži i napadi koji se plasiraju

Gordana

pre 2 godine

Srbija danas ima stabilna preduzeća koja se zalažu za najbolji rad i koja rade u korist građana i to svi znaju i nikakve laži Đilasa i sličnih ološa nikada neće da prođu

Goga

pre 2 godine

Nikakve laži koje se plasiraju neće uspeti da uruše odličan rad kompanija poput Beograd puta

Milja R

pre 2 godine

Umesto da Đilas pohvali "Beograd put" zbog dobrog poslovanja on izmišlje nekakve stvari koje nemaju blage veze sa istinom.

Nešo N

pre 2 godine

"Beograd put" samo poštuje svoj Kolektivni ugovor i to treba pozdraviti.

Zoka

pre 2 godine

Beograd put je jos jedan slucaj firme koji se podigao iz pepela i stvorio divan primer firme.

Franja

pre 2 godine

Svaka cast, tako se krece od nule i postizu rezultati.

Dragan

pre 2 godine

Ovo su samo lazi koje se plasiraju da bi napokostili Beograd put!

Ivana

pre 2 godine

Svaka deonica menja infrastrukturnu sliku Srbije, bravo za rezultate rada, samo nastavite tako.

Bojan

pre 2 godine

Bravo, tako se radi posao i nema sanse da rezultat ne bude pozitivan.

Damir

pre 2 godine

Kada se vodi odgovorna politika, nema mesta dugovanjima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set