• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2022

14:43

PREDSEDNIК OPŠTINE SAVSКI VENAC MILOŠ VIDOVIĆ NAGRADIO VUКOVCE I ĐAКE GENERACIJE

Opština Savski venac

Beograd

PREDSEDNIК OPŠTINE SAVSКI VENAC MILOŠ VIDOVIĆ NAGRADIO VUКOVCE I ĐAКE GENERACIJE

Podeli vest

Prijem za najbolje učenike iz svih osnovnih škola na Savskom vencu upriličen je i ove godine u Svečanoj sali Opštine. Vukovcima i đacima generacije vredne nagrade i priznanja uručili su predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović i članica Opštinskog veća Ana Marinković. Za nosioce Vukove diplome su obezbeđeni vrednosni vaučeri za kupovinu sportske opreme u „Sport Vision“ radnjama u iznosu od osam hiljada dinara, a za đake generacije vaučeri u iznosu od 15 hiljada dinara i električni trotineti sa kacigama

Predsednik Opštine čestitao je đacima na postignutom izvanrednom uspehu tokom osmogodišnjeg školovanja i poručio da Opština ceni što ima ovako vredne i pametne mlade ljude koji su njen ponos, kao što su ponos svojih roditelja i zato je ove godine izdvojila najveća sredstva za ulaganje u obrazovanje.

Foto: Opština Savski venac

- Obrazovanje je najsigurnija investicija, to svi znamo, a znamo i da nije lako imati sve petice osam godina školovanja i biti najbolji među najboljima. Vi ste primer koji treba da slede generacije đaka koje nam dolaze i želim vam da nastavite sa ovako dobrim rezultatima tokom daljeg školovanja i da upišete željene škole - rekao je Miloš Vidović prilikom obraćanja i podsetio da je opština Savski venac i ove godine obezbedila za sve učenike završnih razreda osnovne škole besplatnu pripremnu nastavu, kako bi obnovili stečeno znanje i što bolje se pripremili za polaganje male mature i upis u srednje škole.

Foto: Opština Savski venac

- Naš cilj je da pomognemo učenicima, ali i da roditeljima olakšamo i smanjimo troškove. Organizujemo i besplatne kurseve jezika za decu i mlade, a u ponudi su im redovno i besplatni sportski programi. Ulažemo u uređenje škola, vrtića, trudimo se da izgradimo i uredimo što više parkova i dečijih igrališta, sve u cilju da obezbedimo što bolje uslove za odrastanje budućih generacija- zaključio je Vidović uz napomenu da su vrata Opštine Savski venac i ubuduće otvorena za sve građane.

Foto: Opština Savski venac

Sa teritorije Savskog venca ove godine nagrađeno je 49 najboljih učenika, 40 Vukovaca i 9 đaka generacije. Električni trotineti su obezbeđeni uz pomoć kompanije „Comtrade“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set