• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.03.2020

16:08

JOŠ JEDAN KORAK U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA! Održana prva sednica Zdravstvenog kriznog štaba!

Društvo

JOŠ JEDAN KORAK U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA! Održana prva sednica Zdravstvenog kriznog štaba!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kopredsedavala je danas prvoj sednici Zdravstvenog kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID - 19

Na sastanku se razgovaralo o praćenju i koordinaciji rada svih nadležnih organa i institucija koji se bave suzbijanjem ove bolesti, sa posebnim fokusom na zdravstveni sistem i zdravstvene radnike, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Pored premijerke Brnabić, korukovodioci kriznog štaba su ministar zdravlja Zlatibor Lončar, direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić i pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

VUČIĆ PORUČIO DIJASPORI: Ne dolazite, to bi bio kraj za nas!

 


Članovi kriznog štaba, koji je formirala vlada, su i direktor Infektivne klinike Kliničkog centra Srbije dr Goran Stevanović, direktorka Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ dr Verica Jovanović, dečji pulmolog dr Branislav Nestorović, direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine dr Vladimir Petrović, bivši direktor Infektivne klinike Kliničkog centra Srbije dr Mijomir Pelemiš, bivši direktor Instituta za javno zdravlje u Nišu dr Branislav Tiodorović i dr Predrag Kon iz Gradskog zavoda za javno zdravlje u Beogradu.

Takođe, članovi ovog kriznog štaba su potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) MI POLITIČARI SMO BILI ZA ZATVARANJE ŠKOLA, ALI LEKARI SU REKLI NE, A MI SLUŠAMO STRUČNJAKE! Vučić o merama protiv koronavirusa: BEZ JAVNIH SKUPOVA U ZATVORENOM PROSTORU, POJAČANA KONTROLA NA GRANICAMA I - PERITE RUKE!
Društvo

(VIDEO) MI POLITIČARI SMO BILI ZA ZATVARANJE ŠKOLA, ALI LEKARI SU REKLI NE, A MI SLUŠAMO STRUČNJAKE! Vučić o merama protiv koronavirusa: BEZ JAVNIH SKUPOVA U ZATVORENOM PROSTORU, POJAČANA KONTROLA NA GRANICAMA I - PERITE RUKE!

​Predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastali su se danas u 11.00 sati sa predstavnicima svih zdravstvenih i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv korona virusa, kako bi se razmotrilo uvođenje novih mera, a nakon što je u zemlji potvrđeno 12 slučajeva zaraze

11.03.2020

10:50 >> 13:58

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija