• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

17.07.2020

21:26

RAZMOTRIĆEMO MERU ZATVARANJA AKO BUDE NEOPHODNO! Doktorka Kisić progovorila o najtežoj meri protiv KORONE!

Društvo

RAZMOTRIĆEMO MERU ZATVARANJA AKO BUDE NEOPHODNO! Doktorka Kisić progovorila o najtežoj meri protiv KORONE!

Podeli vest

Zamenik Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da ukoliko broj zaraženih ne počne da opada uz nove mere, da će se i o meri karantina diskutovati na Kriznom štabu

- Više puta smo govorili da je mera zabrane kretanja imala smisla u jednoj fazi epidemije, kada je i te kako pokazala svoje efekte. Sada epidemiološka situacija jeste nestabilna, međutim, ukoliko se budemo pridržavali mera koje su do sada uvedene, to će dati efekte - rekla je Kisić.

Ukazala je da se mera "zaključavanja" u pojedinim regionima i zemljama nije pokazalo kao značajno preventivna mera.

- Još uvek se nije o tome raspravljalo, međutim, ako se to pokaže kao neophodno, i o takvoj mogućnosti će se diskutovati - zaključila je Kisić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 3 godine

Ja imam strah od zatvorenog prostora, postujem mere, nosim masku, ali zatvaranje nikako

VLADA 011

pre 3 godine

Koliko da pada sa 392 obolelih na 348 obolelih i to je po vama doktorka ok.Pada broj bas super.I vec postajete malo dosadni nosite maske i rastojanje zar ne vidite da to nije urodilo plodom jos pre mesec dana stalno raste br. zarazenih i na respiratoru a broj mrtvih stalno iznad deset.Prekinite vise sa tim merama koje ne postuju neki a jednostavno uvedite policijski cas zabrana trz.centara obustavite gradski prevoz i kafici gde se sedi kao i kada nije bilo korone.Doktorka izadjite malo setajte gradom vozite se autobusom pa se uverite .

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija