• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2020

13:03

SRPSKI VATROGASAC BOKSERSKI ŠAMPION! Stigle čestitke i od ministra Stefanovića!

Društvo

SRPSKI VATROGASAC BOKSERSKI ŠAMPION! Stigle čestitke i od ministra Stefanovića!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je vatrogascu Marku Nikoliću osvojenu profi titulu u boks meču, održanom u Obrenovcu.

- Marko Nikolić je slika i prilika pravog heroja - vatrogasac-spasilac koji svakog dana spasava živote ljudi, rizikuje svoj život u požarima i poplavama i radi izuzetno težak posao, a kada skine zaštitno odelo i šlem, vredno trenira i hrli hrabro ka cilju. Čestitam, šampione - napisao je Stefanović na Fejsbuku.

Vatrogascu i šampionu iz Srbije Nikoliću suprotstavio se policajac i šampion iz Francuske Patrik Boa koji je odmah po dolasku u Beograd najavio žestoku borbu i jedini cilj, savladati Srbina i odneti pojas u Francusku.

Foto: Facebook

Tekst potpisa

Glavna zvezda večeri bio je najbolji bokser Srbije Marko Nikolić, bokser poluteške kategorije (do 79 kg)  koji je uoči ulaska u ring obećao izvanrednu borbu i  pobedu, zatim obećanje i ispunio. U strahovitom boju koji su u ringu vodili Marko i Patrik svih 10 rundi, publika preko malih TV ekrana na TV Arena mogla je da uživa i vidi trijumf našeg asa.

Meč je održan bez prisustva publike usled mera sprečavanja i zaštite od virusa korona na celokupnoj teritoriji naše zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!
POKAZAO ZUBE

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!

Odnosi između Rusije i SAD nastavljaju da se pogoršavaju, o čemu svedoče loše vesti koje su pre nekoliko dana stigle iz američke prestonice Vašingtona. Postalo je poznato da je predsednik Džo Bajden potpisao zakon (REPO) koji mu omogućava da konfiskuje zamrznutu rusku imovinu. Kako su primetili kineski novinari, ruski lider Vladimir Putin poneo se prilično neobično u tako teškoj situaciji. Ove podatke donosi Eastday.

06.05.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija