• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2020

10:33

Jednostavni trikovi da izaberete okvire za dioptrijske naočare koje će vam savršeno stajati: Naočare kao modni detalj

Društvo

Jednostavni trikovi da izaberete okvire za dioptrijske naočare koje će vam savršeno stajati: Naočare kao modni detalj

Podeli vest

Naočare sa dioptrijom, čija je osnovna funkcija korekcija vida, često predstavljaju i modni detalj. Iz tog razloga neophodno je da obratite pažnju na oblik lica da biste izabrali naočare koje će vam idealno pristajati.

Stručnjaci iz kompanije "Diopta" sa mrežom od 30 objekata u Srbiji pomoći će vam da odaberete savršen dioptrijski ram.
- Važno je da izaberete dioptrijske naočare koje po veličini odgovaraju fizionomiji vašeg lica - ne treba da bude ni prevelik, ni premali, a na prvom mestu, ram za naočare treba da bude udoban za nošenje i da ne klizi sa nosa - poručuju iz "Diopte".
Evo još nekih preporuka:

VAŽNO
Do 1. novembra, svim kupcima dioptrijskih ramova i stakala "Diopta" omogućava uz besplatne preglede da ogrebu i popuste od 10 do 30 odsto


* Osobe sa bleđim tenom treba da biraju hladnije boje za ram, dok toplije boje pristaju osobama sa tamnijim tenom.
* Ukoliko imate četvrtasto lice, birajte ram koji je okrugao. Ukoliko vaše lice odlikuju malo oštrije crte, bolje će vam pristajati ram sa ovalnim oblikom.
* Pre odabira rama, prvi i ključni korak jeste utvrđivanje dioptrije. Na osnovu rezultata pregleda, bira se vrsta dioptrijskog stakla, kao i slojevi zaštite - preporuka je da to pre svega budu UV zaštita od sunčevih zraka i H-Iprotecht, koji štiti oči od plave svetlosti koju reflektuju ekrani kompjutera, televizora, mobilnih telefona.
Naočare sa H-Iprotecht zaštitom treba da nose i osobe koje nemaju dioptriju, a dugo vremena provode pred ekranima, kako bi sačuvale zdravlje svojih očiju i dobar vid.


Vikend-akcija Informera i kompanije "Diopta"
Poklanjamo 1.000 dinara za kupovinu okvira i stakala


OBRATI PAŽNJU
Do 10. novembra možete iskoristiti vaučer za kupovinu u "Diopti"

Kompanija "Diopta" sa mrežom od 30 objekata u Srbiji, koja u svojoj ponudi ima veliki broj renomiranih brendova, u saradnji sa dnevnim listom Informer za vikend čitaocima poklanja vaučer u vrednosti od čak 1.000 dinara.
Ovaj vaučer, koji će biti objavljen u vikend-izdanju 10. i 11. oktobra, moći ćete da isečete i iskoristite za umanjenje računa pri kupovini dioptrijskih ramova i stakala sve do 10. novembra 2020. godine!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija