• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

12.11.2020

07:06

Srbija se smeje njegovim urnebesnim snimcima na kojima krije lice: Sada je OTKRIVENO KO JE ON I SVI SU U ŠOKU

Društvo

Srbija se smeje njegovim urnebesnim snimcima na kojima krije lice: Sada je OTKRIVENO KO JE ON I SVI SU U ŠOKU

Podeli vest

Zvezda Jutjuba Marko Arsić (32), poznatiji pod nadimkom Familija, osuđen je 2018. na tri godine zatvora jer je gajio marihuanu! On je, međutim, pred izricanje presude pobegao iz Srbije i za njim je raspisana međunarodna Interpolova poternica!

Utvrđeno je da je trenutno u Kini, odakle objavljuje duhovite video-klipove na društvenim mrežama, koje prati na stotine hiljada ljudi.

Godinama se drogira
Kako smo saznali, Arsić je uhapšen 2016. jer je u niškom naselju Donja Vrežina, pored Nišave, posadio četiri stabljike kanabisa, od kojih je dobio 105 grama osušene marihuane. Osim ove droge, policija je prilikom pretresa njegovog stana pronašla i manju količinu tableta ekstazija.
- Marko tada nije negirao da je gajio marihuanu, ali je tvrdio da ju je koristio samo za svoje potrebe jer je, kako je priznao, aktivno "duvao" od 14. godine. Međutim, odbacio je krivicu za ekstazi, pravdajući se da je neko od njegovih gostiju zaboravio te tablete u njegovom stanu - kazao je naš izvor blizak istrazi.

Sud je prihvatio njegovu odbranu u vezi sa marihuanom, smatrajući da nema dokaza da je Arsić trgovao narkoticima. Pritom, i veštačenje je pokazalo da je Familija redovno uzimao drogu, pošto je nakon hapšenja bio pozitivan i na marihuanu i na kokain.
Međutim, sud mu nije poverovao da ekstazi nije njegov jer, kako piše u presudi, Arsić nije imao razloga da čuva tu drogu u stanu, već je mogao da je vrati vlasniku ili da je baci.
Naposletku, Arsić je ipak dobio drakonsku kaznu za četiri biljke kanabisa i malo ekstazija, ali to je bilo zato što se sam "ukopao" prilikom iznošenja završnih reči. Marko je, naime, hladnokrvno kazao pred sudijom da bi posadio i više sadnica marihuane pored Nišave, ali nije stigao. Sudija je smatrao da Marko time nije pokazao ni zrnce kajanja i dao mu je tri godine robije.
Ovu presudu Višeg suda u Nišu potvrdio je i Apelacioni sud, pa je kazna 2018. postala pravosnažna.

Sam se odao
Presuda je, međutim, ostala mrtvo slovo na papiru jer je Arsić u međuvremenu zdimio preko granice, ali slava, za kojom je večito žudeo, ipak mu nije dala mira. Iako je na klipovima krio svoj lik tako što ga je izdeformisao digitalnim filterima, u nedavnim izjavama za medije, nakon što je stekao veliku popularnost, sam je priznao da se nalazi u Kini, gde drži časove engleskog jezika. Tako je praktično odao lokaciju i organima gonjenja, pa se očekuje njegovo skoro hapšenje i izručenje.
Inače, dok je bio u Srbiji, Arsić je organizovao rep i rege žurke, radio je kao di-džej, a pojavio se i na televizijskoj audiciji za stendap komičara, na kojoj je neslavno prošao.
Proslavio se na Jutjubu tek nakon što je pobegao iz zemlje, a svaka njegova objava ima skoro pola miliona pregleda. 


Advokat: Šokirao sam se kad sam ga video

Niški advokat Marko Mitić, koji je Marka Arsića zastupao po službenoj dužnosti pred sudom, kaže da sa njim više nije u kontaktu.
- Tačno je, ja sam ga branio, ali je moje zastupanje prestalo kada je stigla drugostepena presuda. Pratim ga na Instagramu, sviđa mi se ovo što radi, ali moram da priznam da sam se šokirao kad sam ga prvi put video na Jutjubu... Nisam to očekivao, s obzirom na to da je pravosnažno osuđen - rekao je Mitić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija