• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.12.2020

19:32

RAZRADA PLANA, PA AKCIJA! Ovako je izgledala DRAMATIČNA POTRAGA za Milicom i Stefanom! Teren nepristupačan, ali... /VIDEO/

Društvo

RAZRADA PLANA, PA AKCIJA! Ovako je izgledala DRAMATIČNA POTRAGA za Milicom i Stefanom! Teren nepristupačan, ali... /VIDEO/

Podeli vest

Spasilački tim MUP Srbije i Sektor za vanredne situacije još jednom je pokazao da je tu kad je najteže i da je uvek na visini zadatka. Za Milicom Mirjanić i Stefanom Rusićem tragalo se ceo dan, ali niko nije ni pomislio da odustane. Rezultat - Milica i Stefan su pronađeni živi i zdravi, a potraga je trajala ovako

Nakon što je prijavljen nestanak ovog para, uključili su se Gorska služba spasavanja, MUP, lovačka društva, kao i meštani i porodice nestalih. 

Potragu je predvodio MUP, sektor za vanredne situacije, a učestvovala je i helikopterska jedinica MUP-a.

U potrazi je učestvovalo ukupno 29 pripadnika Sektora za vanredne situacije sa 11 vozila i psom, kao i 25 pripadnika PU Jagodina, četiri iz PU Bor, četiri iz Uprave kriminalističke policije i dva pripadnika PU Kragujevac.

Takođe, pripadnik SVS bio je angažovan i na pretrazi terena iz vazduha, zajedno sa pripadnicima Helikopterske jedinice koji su pretražili više lokacija uz tok reke Resave, Kanjon reke Resave, mesta Debeli i Jelovi potok kao i obilazak vrha Benjanice.

Rezultat svega - Milica i Stefan su pronađeni živi i zdravi.

Pogledajte kako je izgledala razrada plana akcije i sama potraga.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusija će po NATO bazi u Rumuniji udariti brutalno, ono što Moskva radi u Ukrajini biće smešno u poređenju sa tim!
Vilijam Šrajver upozorio Pentagon

Rusija će po NATO bazi u Rumuniji udariti brutalno, ono što Moskva radi u Ukrajini biće smešno u poređenju sa tim!

Američki vojni analitičar i istoričar Vilijam Šrajver ističe da je realna mogućnost da avioni F-16 proizvedeni u SAD krenu u istočnu Ukrajinu. On navodi da iz onoga što je naučio tokom poslednjih nekoliko nedelja, zaista izgleda da se SAD grčevito spremaju da postave vazdušne baze u Rumuniji, veoma blizu obale Crnog mora - verovatno da bi se koristile za vazdušne operacije F-16 protiv Rusije .

02.07.2024

21:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija