• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.01.2021

18:42

UZORNI GRAĐANIN! PRIMER SVIMA! Biljana Srbljanović podelila utiske sa vakcinisanja, NIJE ŠTEDELA LEPE REČI ZA DOKTORE! /FOTO/

Društvo

UZORNI GRAĐANIN! PRIMER SVIMA! Biljana Srbljanović podelila utiske sa vakcinisanja, NIJE ŠTEDELA LEPE REČI ZA DOKTORE! /FOTO/

Podeli vest

Književnica Biljana Srbljanović pohvalila se na svom Fejsbuk profilu da je danas vaskcinisana. Svoje iskustvo odgovornog građanina podelila je kratkim statusom:

- Fenomenalna doktorka Lana Krzman i ceo tim dočekali nas danas u JDP-u i pokidali vakcinisanje. Brzo, efikasno, sigurno, opušteno, ljubazni su, pametni i baš stručni. Svaka čast! (Plus je doktorka Lana rekla Brstini, koji je bio pored mene u redu - kako ste, gospodine Konstantine De Sisti?

Foto: Printscreen Facebook

Biljana je među prvima javno rekla kada je obolela od Covi9da 19 i svoja iskustva delila je putem društvenih mreža. Kao profesor na Fakuktetu Dramskih Umetnosti oglasila se povodom slučaja silovanja glumica i OVDE  pogledajte šta je rekla 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija