• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2021

22:40

KAKVI BOLESNICI! DA LI JE OVO MOGUĆE?! Tviterašica objavila fotografiju guštera u tegli sa medom i napisala da je to DORUČAK U INFEKTIVNOJ KLINICI?! /FOTO/

Društvo

KAKVI BOLESNICI! DA LI JE OVO MOGUĆE?! Tviterašica objavila fotografiju guštera u tegli sa medom i napisala da je to DORUČAK U INFEKTIVNOJ KLINICI?! /FOTO/

Podeli vest

Tviter zajednica se čudi objavi koja je blago rečeno neverovatna. Ona je iznad fotografije na kojoj je gušter u tegli sa medom napisala da je to njen doručak na Infektivnoj klinici u Beogradu

Odmah nakon toga oglasila se prava vlasnica fotografije i napisala:

- Ovo je moj med i moj gušter i moje fotografije. Ne razumem zbog čega krađa i ovolika laž.

Foto: printscreen Twitter

Med, gušter i sabotiranje Infektivne klinike

Nakon toga, komentari su pljuštali. Nikome nije bilo jasno kome je u interesu da se na ovakav način sabotira Infektivna klinika u Beogradu u kojoj se doktori i medicinsko osoblje lavovski bore već skoro godinu dana da spasu živote ljudi od korone.

Foto: printscreen Twitter

Komentari na ovu skandaloznu objavu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Ko u bolnici za doručak dobija celu teglu sa medom. Toga nema ni u najluksuznijem hotelu na svetu... Neuspela sabotaža i nameštaljka i prevara. Kazniti autora ! ! ! ! ! !

Tomić Bane

pre 3 godine

Ništa čudno. Na grupi doktora Nestorovića, jedan buzdovan iz Tutina je napisao da je morao pobeći iz Novopazarske bolnice, jer su ga pripremali kao kovid bolesnika da ga prebace u Kraljevo ili Niš, kako bi ga ubili i uzeli organe za prodaju. Pazi, proglasio je 120.000 medicinskih radnika školovanim ubicama, a njegovi organi ovako zaraženi ni njemu samom ne vrede ničemu. Eto, to je za administratore doktora Nestorovića normalno?

Nenad

pre 3 godine

Meni samo nije jasno i znatiželjan sam...da li je moguće ,da smo dotakli dno izaglibili u ovim lažima i propagandi sa lažnim korona virusom...tj.cov19 I još nešto ajde da proverimo račune svih onih koji učestvuju u ovoj svetskoj prevari sa maskama i vakcinama...mogu da se opkladim da u uvih godinu dana svi imaju veeeliko povećanje srestava na žiro računima a možda i u slamaricama ...ovo se odnosi na sve i novinare i kvazi doktore koji su prodali obraz i svoju zakletvu. Naj gori su oni na vrhu ,koji su u 21 vek vratili nacističke metode vladavine,vladavine koja se zasniva na strahu,pretnjama i lažima.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija