• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2021

19:04

OVO JE NJENA OSVETA?! Otkriven razlog zbog kojeg je glumica PLJUVALA SRBIJU! Nije prebolela bivšeg verenika koji je oženio LEPOTICU SRPSKOG POREKLA! Foto/Video

Društvo

OVO JE NJENA OSVETA?! Otkriven razlog zbog kojeg je glumica PLJUVALA SRBIJU! Nije prebolela bivšeg verenika koji je oženio LEPOTICU SRPSKOG POREKLA! Foto/Video

Podeli vest

Američka glumica Elizabet Olsen, jedna od bliznakinja Olsen, šokirala je svet svojom izjavom o Srbiji, a "češljanjem" njene biografije može se naslutiti razlog njene frustraciji prema Srbiji

 

Glumica Elizabet Olsen je do 2014. godine bila verena za Bojda Holbruka (39), zvezdom ostvarenja "Milk", "Out of the Furnace", "Run All Night", "A Walk Among the Tombstones", "Gone Girl", kao i popularne serije "Narcos". Bojd je nakon Elizabet upoznao "onu pravu", i to ni manje ni više već lepoticu sa naših prostora Tatjanu Pajković. 

Olsenova nikada nije iznela prave razloge raskida, a spekulisalo se da je navodno već tada postojala "konekcija" između Bojda i Tatjane. To nikad nije potvrđeno, ali činjenica je da su se širile priče da se Elizabet nije pomirila sa tim što je njen bivši dragi sreću pronašao pored Pajkovićeve.

Tatjana je rođena u Kopenhagenu, a otac joj je crnogorski glumac Dragomir Pajković.

 

 

Tatjana i Bojd venčali su se 2018. godine i imaju sina Deja.

Sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama, jasno se vidi koliko su srećni. Bojd je, inače, jednom prilikom rekao da je Elizabet veridbu sa njim raskinula preko telefona i to u danu kada mu je preminuo najbolji prijatelj.

 

 

Podsetimo, pre par dana je na internetu postao viralan snimak američke glumice Elizabet Olsen, jedne od bliznakinja Olsen, koja je šokirala svet svojim izjavama o Srbiji. Ona je bila u Srbiji, te je "preporučila" da tamo niko nikad ne ode.

"Ne treba niko da ide tamo. Bili smo tamo 16 nedelja. Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju", rekla je glumica gostujući u jednom američkom tok šou, prisećajući se vremena kada je u našoj zemlji snimala film "In secret" s Tomom Feltonom i Džesikom Lang.

U isto vreme kada je ona na snimanju kukala jer "Srbi mnogo pričaju", njen kolega, glumac iz serijala "Hari Poter" Tom Felton je pisao da je "Beograd predivan!".

"Svi su tako prijateljski nastrojeni! Ovo je divan grad i uživam vežbajući srpski", napisao je "Melfoj" i na našem jeziku napisao "Dobar dan" i "Hvala".

 

 

 

U odbranu Srbije stao je proslavljeni američki glumac Džon Čalis, legendarni Bojsi iz "Mućki". On ne deli stav Olsenove.

- Ne slažem se! Istražio sam Srbiju i vratio se drugi put. Beograd je uzbudljiv grad, istorija i arhitektura su fascinantni i ljudi su vrlo gostoljubivi - napisao je Bojsi na Tviteru i dodao:

- Svi treba da idu tamo! Predivna zemlja i živahni Beograd - napisao je legendna "Mućki".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 3 godine

Није ни чудно, Татјана је много лепша.

Millle

pre 3 godine

Da li je lepša ili nije je stvar ukusa, ali je verovatno bolja osoba.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija