• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

23.06.2021

11:00

BEO SHOPPING CENTER SLAVI PRVI ROĐENDAN

Promo

Društvo

BEO SHOPPING CENTER SLAVI PRVI ROĐENDAN

Podeli vest

Rođendanski popusti do neverovatnih 70%, poklon kartice u vrednosti od 1.000, 2.000 i 3.000 dinara, lavirint sa laserskim preprekama, dizajnirani BEO proizvodi na poklon i još mnoga druga iznenađenja čekaju sve posetioce BEO Shopping Centra u periodu od 25. juna do 4. jula – jer KAD BEO SLAVI, NEMA DA FALI!

Za godinu dana koliko postoji, BEO Shopping Center je osvežio prestonicu novim šoping iskustvom i postao deo svakodnevice BEOgrađana. Povodom proslave svog prvog rođendana, 25. juna, svaki posetilac rođen istog dana kada je i otvoren BEO Shopping Center dobiće poklon vaučer u vrednosti od 3.000 dinara, dok će tokom vikenda 26. i 27. juna biti u prilici da uživaju u rođendanskim popustima koji idu i do neverovatnih 70%.  Lista popusta je na linku: https://beoshoppingcenter.rs/dogadjaji/beo-slavi-prvi-rodendan/

Foto: Promo

Otvorenog uma, spremni da uvek istražujete, dozvolite da vas BEO u svom rođendanskom mesecu obraduje i poklon karticama. U periodu od 28. juna do 4. jula za svaku kupovinu: 

  • Preko 3.000 dinara kupci će dobiti poklon karticu u vrednosti od 1.000 dinara

  • Preko 6.000 dinara kupci će dobiti poklon karticu u vrednosti od 2.000 dinara 

  • Preko 10.000 dinara kupci će dobiti poklon karticu u vrednosti od 3.000 dinara

Ali, ni to nije sve! Za svaku kupovinu preko 6.000 i 10.000 dinara kupci će biti u prilici da dobiju i posebno dizajnirane BEO proizvode, kao što je punjač za telefon, peškir, notes, torba ili termos. 

Foto: Promo

BEO rođendansko slavlje pružiće posetiocima pregršt zabave, dobre kupovine i sjajnog osećaja. Dođi i budi deo najradosnije rođendanske proslave – jer KAD BEO SLAVI, NEMA DA FALI!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija