• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

21.07.2021

13:36

DEFINITIVNO NAJPOVOLJNIJE I NAJSIGURNIJE LETOVANJE 2021. GODINE

Pixabay

Društvo

DEFINITIVNO NAJPOVOLJNIJE I NAJSIGURNIJE LETOVANJE 2021. GODINE

Podeli vest

Najlepši period u Hurgadi tek dolazi - 2. polovina avgusta / septembar / oktobar / novembar

Ukoliko još uvek niste stigli da rezervišete svoje letovanje, bez mnogo razmišljanja, definitvno, najsigurniji i najpovoljniji izbor ovog leta je Hurgada i odmor na prelepim plažama Crvenog mora, a za sve one koji bi da što pre pobegnu od svakodnevnih obaveza, smo spremili neodoljive ponude za 2. polovinu avgusta, septembar, oktobar, a pošto leto u Hurgadi traje tokom cele godine, spremili smo i Ultra First Minute ponude za novembar i decembar, sa najpovoljnijim cenama aranžmana do sada. Još jedan razlog da se odlučite za putovanje u Hurgadu ovog leta je i tad što je Egipat priznao vakcinaciju, samim tim svi vakcinisani putnici mogu na svoje letovanje da krenu bez negativnog PCR testa, a ukoliko niste vakcinisani, PCR testiranje možete obaviti u Srbiji ili pri sletanju u Hurgadu, kao što su putnici već navikli.

Foto: Promo

Veliko nam je zadovoljstvo da putnicima koji žele da putuju u najlepšem periodu u Hurgadi, u septembru i oktobru, preporučimo novootverni hotel Solymar Soma Beach 4*Luxkoji se nalazi u zalivu Soma Bay, između poznatih hotela Caribbean World Resort i Sentido Palm Royale, sa fantastičnom plažom i vrhunskom uslugom i hranom, a agencija Wayout za ovaj hotel ima ekskluzivno pravo prodaje na srpskom tržištu.

Iz naše ponude, takođe bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi Sunrise Crystal Bay 5*Luxadult only hotel u samom centru Hurgade Sunrise Holidays 5*jedan od najpoznatijih hotela u Hurgadi Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux, hotel koji se nalazi u samom centru Hurgade, na poznatom šetalištu Sakala - Bella Vista Resort 4*hotel koji je među best buy izoborima Mercure Hotel Hurghada 4*Lux, jedan od najpopularnijih hotela na našem tržištu, pogotovo za porodice sa decom Long Beach Resort 4*  , hotel sa najboljom pozicijom u Hurgadi u samom centru, na šetalištu Memša Sindbad Club Aqua Hotel 4*Lux sa specijalnim cenama za septembar i oktobar, kao i hotel koji je po iskustvima putnika jedan od omiljenih, a to je Old Palace Sahl Hasheesh 5* , sa fantastičnom plažom i odličnom uslugom. Za ljubitelje luksuza, iz ponude izdvajamo poznate hotele Sentido Palm Royale 5*LuxAlbatros White Beach 5*LuxJAZ Casa Del Mar Beach 5*LuxSteigenberger Pure Lifestyle 5*Lux i Sunrise Romance 5*Lux

Foto: Promo

Za najlepši doživljaj Hurgade, preporučujemo putnicima da ovo letovalište posete u septembru i oktobru, u periodu koji važi za najlepši u godini kada su temperature u pitanju. Svakako, svima prija da pobegnu od sivih jesenjih dana, a obala Crvenog mora i sunčani dani u Hurgadi su savršen izbor.

Foto: Promo

Jedan od pokazatelja da je Hurgada jedna od najsigurnijih turističkih destinacija, kao i iskustva putnika koji su prošle godine, u vreme pandemije putovali u Egipat, jeste to da su pojedini hoteli već izašli sa ponudom za polaske u novembru i decembru, a mi smo za sve naše putnike izdvojili najtraženije hotele po specijalnim Ultra First Minute cenama, a obzirom da je tražnja za putovanjima u Hurgadu ogromna, savetujemo da na vreme rezervišete svoje mesto i bez stresa sačekate svoje putovanje u novembru ili decembru.

Foto: Promo

Zahvaljujući saradnji Wayout agencije sa kompanijom "Dunav osiguranje", svi Wayout putnici za Hurgadu mogu na svoje letovanje da otputuju sigurno i bez stresa, obzirom na to da svi Wayout aranžmani uključuju putno zdravstveno osiguranje koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to bez dodatnih doplata na objavljene cene aranžmana.

Ovim putem želimo da izrazimo veliku zahvalnost svim putnicima i da se izvinimo svima zbog toga što ne možete ponekad da nas dobijete putem telefona usled velike gužve i velikog broja zahteva, a ne zaboravimo da moramo da poštujemo epidemiološke mere i  zbog ograničenog broja ljudi koje možemo primiti u poslovnicu se može desiti da putnici ponekad moraju sačekati red ispred agencije.

Zbog toga pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, stoga vas pozivamo da ih zapratite, a tamo vas čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija