• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.08.2021

19:22

GUŽVE NA GRANICAMA I DANAS: Na prelazima čekanje do 90 minuta - evo gde su najveći zastoji

printscreen

Društvo

GUŽVE NA GRANICAMA I DANAS: Na prelazima čekanje do 90 minuta - evo gde su najveći zastoji

Podeli vest

NA GRANIČNIM prelazima u zemlji čekanje za putnička motorna vozila kreću se od 30 do 90 minuta, podaci su Uprave granične policije, dok, kako saopštavaju "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu i ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 60 minuta, a na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje je 50 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 60 minuta, a na graničnom prelazu Kotroman na izlazu je 40 minuta, a na ulazu 45.

Na ulazu i izlazu na graničnom prelazu Špiljani zadržavanje za putnička vozila je 30 minuta, dok se na graničnom prelazu Batrovci na ulazu čeka do 45 minuta.

Kada je reč o graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, a na izlazu je 30 minuta, koliko je potrebno čekati i na graničnom prelazu Sremska Rača, kako na izlazu, tako i na ulazu u zemlju.

Kako saopštavaju iz "Puteva Srbije", na auto-putu E-75, zona petlje Kolari, smer ka Nišu, od 9. do 13. avgusta izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza.

U smeru Beograd-Niš saobraćaj će se odvijati desnom zaustavnom saobraćajnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera, a u smeru Niš-Beograd saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Lebane (Bojnik) - Lebane, do 10. avgusta, od 7.00 do 17.00 časova, vrše se radovi na presvlačenju kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.

Izmena režima saobraćaja je i na auto-putu E-70, petjja Ruma - petlja Pećinci, ka Beogradu, zbog radova na bankini, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj traci na mostu preko Save na obilaznici oko Beograda, na petlji Surčin - Ostružnica, do 1. novembra, od 8.00 do 16.00 saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu biće preusmeren na novoizgrađeni deo mosta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija