• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2021

15:34

Nasilnog Bjelogrlića pitali za prebijanje Gage Antonijevića... Odgovor je sve iznenadio!

Insjader/Novak Đurović

Društvo

Nasilnog Bjelogrlića pitali za prebijanje Gage Antonijevića... Odgovor je sve iznenadio!

Podeli vest

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić iznenadio je novinare kad su ga pitali da prokomentariše incident u Nišu kad je fizički nasrnuo i pretukao kolegu Predraga Antonijevića

Glumac Dragan Bjelogrlić, koji je pre 18 dana pretukao režisera Predraga Gagu Antonijevića, juče je dao izjavu za Tanjug povodom ovog nemilog događaja.

Na današnjoj promociji premijere filma "Toma", ponovo je upitan da pojasni pozadinu sukoba. Na pitanje zašto je šest dana pred premijeru rekao da mu je žao zbog toga što je učinio, Bjelogrlić je bio kratak:

Foto: Tanjug

Dragan Bjelogrić

- Iz poštovanja prema ovom delu, ljudima, Tomi Zdravkoviću, ja danas neću da odgovaram na ta pitanja - rekao je Bjela.

Podsetimo, Dragan Bjelogrlić je 23. avgusta brutalno nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Žika

pre 3 godine

A zašto nasilnika uopšte pitati ili mu davati medijskog prostora?

Niki

pre 3 godine

Zašto mu uopšte pridajete značaj. Treba ga ignorisati.I negativna reklama je reklama.

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Putin kaže da! Šta će reći Amerika?!
Planeta

Putin kaže da! Šta će reći Amerika?!

Ruski predsednik Vladimir Putin je otvoren za svaki kontakt, uključujući i onaj sa svojim američkim kolegom Džozefom Bajdenom, izjavio je danas predstavnik za štampu ruskog lidera Dmitri Peskov.

04.10.2024

22:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija