• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

09.10.2021

20:35

OVO JE STANICA KOJA JE VEČERAS DOBILA STAN, kaže da PO PRVI PUT NIJE GLEDALA IZVLAČENJE! Video

printscreen RTS

Društvo

OVO JE STANICA KOJA JE VEČERAS DOBILA STAN, kaže da PO PRVI PUT NIJE GLEDALA IZVLAČENJE! Video

Podeli vest

U četvrtom jesenjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dvoiposoban stan u naselju Zemunske kapije dobila je Stanica Smiljković iz Sremčice

Dobitnica stana u večerašnjem izvlačenju, Stanica Smiljković iz Sremčice, kaže da prvi put nije gledala izvlačenje. 

- Prvi put nisam gledala, ne znam šta mi je bilo. Rekla sam suprugu - večeras nemoj da zaboraviš da gledamo - priča Smiljkovićeva.

- Bila mi je neka mučnina i onako mi je kroz glavu prošlo - meni je oktobar mesec srećan, možda ću imati sreću da me izvuku za stan. Samo mi je prošlo kroz glavu - kaže Stanica za RTS.

Foto: printscreen RTS

Dobitnica stana Stanica Smiljković

Iako su joj, dodaje, svi ukućani donosili po neki račun, najviše su skupili ona i suprug, uglavnom kada idu u prodavnicu.

Ima dve ćerke i sedmoro unučića, i kaže da će se dve sestre dogovoriti ko će u stan.

- Kako se one dogovore, ja se tako slažem - ističe Smiljkovićeva.

U izvlačenju je dodeljeno i pet automobila "fijat 500L", koji idu u Trgvište, Bečej, Zaječar, Paraćin i Beograd. U konkurenciji je bilo gotovo 11 miliona koverata sa fiskalnim računima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija