• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

09.11.2021

15:42

"OSКAR КVALITETA" - NIS dobitnik prestižnih priznanja

Promo

Društvo

"OSКAR КVALITETA" - NIS dobitnik prestižnih priznanja

Podeli vest

Кompanija NIS postigla je izuzetan rezultat na takmičenju za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“ za 2021. godinu i osvojila peti nivo izvrsnosti i nagradu „Šampion izvrsnosti 2021“

Nagradu „Oskar kvaliteta“ dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Republike Srbije.
NIS je prva kompanija koja je u istoriji ovog takmičenja dva puta ponela titulu apsolutnog šampiona, a sada i titulu šampiona izvrsnosti, a priznanje je u ime kompanije primio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora i direktor Funkcije za odnose sa državnim organima i korporativne komunikacije.

Foto: Promo

Uručenje nagrade Vadimu Smirnovu, zameniku generalnog direktora NIS-a za odnose sa državnim organima i korporativne komunikacije

 

- Ponosan sam na svoje kolege, na menadžment kompanije, koji se godinama suočava sa rizicima i rešava probleme efikasnim pristupom. Oni su skrenuli pažnju na to da su naše najveće bogatstvo ljudi, te da moramo da nastojimo da sačuvamo svako radno mesto. Danas, mi imamo jednu od najboljih rafinerija u regionu, zapravo ne jednu od najboljih, već najbolju, koja se može meriti sa  bilo kojom rafinerijom u Rusiji i na to smo izuzetno ponosni. Кompanija NIS gleda u budućnost sa optimizmom. Mi smo velika kompanija i svesni smo svoje odgovornosti. Od sledeće godine naš fokus je ekologija i zelena tranzicija, te planiramo da ostanemo lideri u tom pogledu - izjavio je Vadim Smirnov.

Foto: Promo

Uručenje nagrade Goranu Stojilkoviću, zameniku generalnog direktora NIS-a za petrohemijske poslove

 

Uspeh kompanije NIS je utoliko veći, jer je istovremeno i Goran Stojilković, zamenik generalnog direktora NIS-a za petrohemijske poslove, poneo specijalno priznanje „Lider poslovne izvrsnosti“ za 2021. godinu.

- Ovo priznanje na prvom mestu znači prepoznavanje organizacionih sposobnosti i kvaliteta korporativnih vrednosti koje imamo u kompaniji, pogotovo u ovom izazovnom periodu u kom smo se našli. Dodatno, biti lider u kompaniji veličine NIS-a znači i motivisati ljude da se, pored standardnih poslovnih zadataka, izbore i sa ličnim izazovima, da pronađete energiju u njima, kao i da postignete rezultate. Da biste ostvarili sve navedeno, morate da budete veoma jasni u postavljanju i integraciji sistema kvaliteta u svakodnevnim poslovnim aktivnostima - naveo je Goran Stojilković.

Foto: Promo

Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a za odnose sa državnim organima i korporativne komunikacije

 

Nacionalna nagrada „Oskar kvaliteta“ dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama, kao nezavisna nagrada za vrhunske rezultate postignute na unapređenju i razvoju organizacione i poslovne izvrsnosti. Nagrada se dodeljuje u tri kategorije: realni sektor, javni sektor i organizacije van teritorije Republike Srbije.

Foto: Promo

Dobitnici nagrada "Oskar kvaliteta“

Nagradu dodeljuje stručni žiri sastavljen od predstavnika državnih, naučnih i stručnih institucija, na osnovu ocena ocenjivačkih timova biranih sa liste registrovanih ocenjivača za poslovnu izvrsnost. Pri izboru dobitnika, stručni žiri ocenjuje rezultate organizacije u čak devet oblasti: liderstvo, strategija, ljudski resursi, partnerstvo i resursi, procesi, proizvodi i usluge, rezultati kod korisnika, rezultati kod ljudskih resursa, rezultati kod društvene zajednice i poslovni rezultati. Pre dve godine uvedene su nove kategorije nagrade: „Šampion izvrsnosti“, za organizaciju koja osvoji peti nivo izvrsnosti i „Lider poslovne izvrsnosti“, za prvog čoveka te organizacije, koji je na završnom ocenjivanju lično pokrivao kriterijume „Liderstvo“ i „Strategiju“. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija