• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2021

11:45

NOVI DOKAZI PROTIV NADRILEKARKE! Objavljene audio-poruke, OLGICA IMALA RAZRAĐEN PLAN ZA BEG OD POLICIJE!

Informer DN

Društvo

NOVI DOKAZI PROTIV NADRILEKARKE! Objavljene audio-poruke, OLGICA IMALA RAZRAĐEN PLAN ZA BEG OD POLICIJE!

Podeli vest

Doktorka Kristina Davidović objavila je na svom Instagram nalogu nove dokaze protiv nadrilekarke Olgice Lončar. Konobarica, koja se godinama predstavljala kao doktorka nalazi se u zatvoru jer se sumnjiči da je radila estetske zahvate za koje nije stručna, niti ima licencu za rad. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv nje i sada joj preti do tri godine zatvora

Davidovićeva koja je bila pokretač borbe protiv lažnih doktora je sada objavila audio-poruke koje je Olgica slala drugoj nadrilekarki kada su se uspaničile jer su shvatile da policija istražuje njihova poslovanja.

Kako se jasno čuje u snimku, Lončareva je imala razrađen plan bežanja od inspekcije. Čim bi joj došli u salon, ona je menjala lokaciju:

- Ja nisam tamo uopšte, ja sam se odmah iselila, čim mi je jednom bila inspekcija. U roku od dva dana sam se iselila. Ne mogu oni meni tako lako u trag da uđu. Sad sam sve svela na minimum - objasnjava Olja koleginici.

U pomenutom audio snimku ona priznaje da je radila intervencije na hiljadama žena i da je grešila:

- Kod mene je prošlo 20.000 žena, znaš šta je rutina, šta je praksa to ne možeš da dobiješ preko noći. Moraš da radiš, da se boriš, da vežbaš, da grešis.

U jednom delu razgovora Lončareva kaže da ume da bude zla i da je spremna na sve kako bi sprečila Kristini Davidović i ostale doktore da je raskrinkaju:

- Ja verujem u Boga i Bog je uz mene. Ja nisam zla, ali jako mogu da budem. Ja sam se sad vratila u period kada sam bila. Prestala sam da budem zla kada sam rodila svoje dete, tad sam se promenila mnogo. Molila sam se Bogu i veri. Ali ovo se neće završiti dobro, ako ona meni uzme parče hleba iz ruke ja sam spremna na sve. Ja imam jako puno ljudi oko sebe. I ovde i preko.To su ludaci, kriminalci, mentoli, debili. Meni je žao, ali ja ću morati da se branim i na taj način ako bude potrebno.

Foto: Informer DN

Olgica Lončar

Na kraju razgovora Oglica koleginici nadrilekarki još jednom kaže da se ne plaši inspekcije i da sve probleme može da reši novcem:

- Ako te je neko prijavio inspekciji, nije to tek tako sad će oni da potrče kod tebe. Znaš ti koliko je Beograd veliki i koliko je nelegalnih salona po stanovima. I ako je otišla da te prijavi, možda ćeš biti na listi za mesec dana da ti dođu. Kog zatvora se ti plašiš, nisi ubila čoveka. Nisi uradila ništa. Postoji kazna za to sto nisi izdala račun. I ako ne platiš, ide prekršajna prijava. Sve se plaća novcem. Za šta da odeš u zatvor. To sto oni pišu član nadrilekarstva, mogu sa time da obrišu bulju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija