• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

23.12.2021

21:47

KOJI RAZLOG ĆE ANTIVAKSERI SADA DA IZMISLE? Živi dokaz da je vakcinacija BEZBEDNA! Čovek primio SEDAM DOZA i preživeo!

Tanjug/Miloš Milivojević

Društvo

KOJI RAZLOG ĆE ANTIVAKSERI SADA DA IZMISLE? Živi dokaz da je vakcinacija BEZBEDNA! Čovek primio SEDAM DOZA i preživeo!

Podeli vest

Uhapšen Slovenac koji se u protekla dva meseca čak sedam puta vakcinisao protiv kovida?! Vest je koja je izazvala šok i nevericu vaskolike javnosti u regionu, a pogotovo antivaksera koji već mesecima plaše sebe i druge da se od vakcina umire. Da li je uhapšeni Slovenac živi dokaz da su vakcine bezbedne?

Nesrećni ili srećni Slovenac primio je u prošla dva meseca čak sedam doza vakcina protiv korone da bi drugima obezbedio kovid propusnicu, objavili su slovenački mediji.

SLOVENAC PRIMIO SEDAM VAKCINA I ODMAH GA ĆORKIRALI! Nešto je brljao sa sertifikatima....

Slovenačka policija uhapsila je i četvoricu muškaraca zbog kojih se taj muškarac vakcinisao i oni se se terete za manipulaciju pri vakcinisanju jer su namerno doveli zdravstvene vlasti u zabludu.

Slovenačka policija je navela u saopštenju da su četvorica muškaraca koji nisu hteli da se vakcinišu angažovali za novac osobu sa socijalnim problemima, koja se vakcinisala na različitim punktovima za vakcinaciju koristeći njihove zdravstvene knjižice.

Činjenica da je muškarac koji se čak sedam puta u dva meseca vakcinisao uhapšen, a ne poslat u bolnicu na lečenje pokrenula je pitanje da li su vakcine toliko bezbedne da čak ni sedam doza cepiva u svega 60 dana ne mogu da ugroze zdravlje?

Antivakserske teorije

Prema antivakserskim teorijama, jedna doza vakcine je opasna po zdravlje, a kamoli sedam pa se verovatno svi portivnici vakcinacije čude kako je sedmostruko cepljeni muškarac uopšte živ?!

Epidemiolog Tomislav Radulović ističe za “Blic” da su vakcine protiv kovida, zaista, bezbedne.

- Retke su postvakcinalne reakcije i nisu teške. Najčeće su lokalnog karaktera. Bez obzira na to, ni ja ne mogu da verujem da se neko u dva meseca sedam puta vakcinisao, a mogu misliti antivakseri. Oni verovatno sada misle da je Slovenac primio vodicu, a u početku su govorili da nas čipuju – naglašava Radulović.

Kako kaže, vakcine protiv kovida su mrtve vakcine.

- To su vakcine koje izazivaju humoralni odgovor i pokreću imuni sistem odnosno antitela koja sprečavaju da se umnožava virus u organizmu. Svaka doza posle druge doze je takozvani buster koji pojačava imunitet. U šali mogu da kažem da taj Slovenac posle sedam doza ima super imunitet – podvlači Radulović.

Naš sagovornik apostrofira da je dobro ako Slovenac nije imao nikakvih zdravstvenih komplikacija nakon sedam doza vakcina.

- To ne znači da vakcine nisu vredne i da ne daju imuni odgovor. Činjenica da su širom sveta počela da se vakcinišu i deca od pet do 12 godina još je jedan dokaz da su vakcine bezbedne – zaključuje Radulović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sini

pre 2 godine

Klasicna budala.... Jebali vas Slovenci, njima se poredite.... Konjusari obicni...

milunka

pre 2 godine

Glupog li naslova!?Nije pitanje da li su bezbedne( i to je "na dugom štapu",nuspojave se javljaju i godinama nakon vakcinacije),već je pitanje učinkovitosti i...zašto ih primati kada je tzv "omikron" bezazleniji i sve ide svome kraju....

škola SNS propagande za debile

pre 2 godine

Eksperiment zasnovan na pojedincu je verodostojan, a? Pa, koju ste vi školu učili - kod Miće Megatrenda?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija