• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

28.04.2022

17:50

(HIT VIDEO) MA KAKVO POSKUPLJENJE GORIVA?! Ovog čoveka to ne brine!

Printscreen

Društvo

(HIT VIDEO) MA KAKVO POSKUPLJENJE GORIVA?! Ovog čoveka to ne brine!

Podeli vest

Navikli smo da u Srbiji i širom regiona baš svašta vidimo, ali na neke prizore ipak ne možemo da ostanemo imuni, pa moramo da se uštinemo, okrenemo oko sebe i prokomentarišemo "Ok, šta sam sad ovo video?" Upravo tako ljudi komentarišu snimak muškarca koji jaše, ni manje ni više, nego krmaču

Za sada nije poznato u kom gradu je snimljeno jahanje krmače, ali ono što je svima upalo u oči jeste njeno ponašanje, odnosno način na koji ulazi u kapiju dok "kaska" sa muškarcem na svojim leđima.

Naime, krmača je u stilu izvežbanog i veštog pastuva ušla u kapiju, kao da to radi svakodnevno.

 

 

Unutar stranice gde je video objavljen "Uživo sa slavonskih ulica" korisnici su se šalili na račun "ponoćnog jahača", nazivajući ga "princom od Punitovaca", a bilo je i onih koji su napisali "Poskupelo gorivo… Mora kući nakon aftera".

Isti snimak se pojavio i na Tviteru, gde su korisnici iz Banata tvrdili kako i oni žele "ovakvo prevozno sredstvo", te i da bi se zbog njega rado odrekli čvaraka i slanine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija