• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

26.07.2022

20:28

NA GRANIČNIM PRELAZIMA KOLAPS! Nema gde nije gužva, na jednom se čeka 4 SATA!

AMSS

Društvo

NA GRANIČNIM PRELAZIMA KOLAPS! Nema gde nije gužva, na jednom se čeka 4 SATA!

Podeli vest

Putnička vozila na graničnom prelazu Šid čekaju na izlazu četiri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Na graničnom prelazu Sremska Račka putnička vozila na izlazu čekaju oko dva sata, a na Preševu na ulazu oko 100 minuta.

Ovog popodneva zadržavanja na graničnom prelazu Gostun za putnička vozila su oko pola sata.

Kada su u pitanju teretna vozila, naviše se čeka na prelazu Šid na izlazu, i to oko četiri sata. Na Batrovcima teretnjaci čekaju tri sata, a na Horgošu na izlazu oko dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju AMSS.

Zatvorena preticajna traka kod Paraćina u smeru ko Nišu

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmenjeni režim saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako na auto-putu E-75, na deonici petlja Paraćin - petlja Pojate zbog radova na uklanjanju horizontalne saobraćajne signalizacije do 28. jula za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u smeru ka Nišu.

Na deonici petlja Ražanj - petlja Aleksinački Rudnici, ka Beogradu u toku su radovi na pojačanom održavanju. U zoni radova saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom, smer ka Nišu.

Zbog radova na popravci mosta preko Borks ereke na delu puta Bor - Zagradje kod Slatine do 1 septembra saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Breždje - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare saobraćaj će biti obustavljen do 30. oktobra zbog radova na rehabilitaciji. Alternativni put je Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Zbog radova na sanaciji klizišta Bušinsko polje na deonici Bajina Bašta - Perućac do 1. septembra od 7 do 22 časa saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17