• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.08.2022

11:13

POKAZALI JEDINSTVO KOJE SINOVI I UNUCI TREBA DA SLEDE! Veterani otvorili izložbu u Narodnoj skupštini "Srpski vojnik i policajac u odbrani otadžbine 1998-1999."!

Informer

Društvo

POKAZALI JEDINSTVO KOJE SINOVI I UNUCI TREBA DA SLEDE! Veterani otvorili izložbu u Narodnoj skupštini "Srpski vojnik i policajac u odbrani otadžbine 1998-1999."!

Podeli vest

Danas je u Narodnoj Skupštini otvorena izložba "Srpski vojnik i policajac u odbrani otadžbine 1998-1999." udruženja Veterana Posebnih Jedinica Policije

Predsednik udruženja Saša Pantelić istakao je važnost uloge policije u odbrani naroda Srbije na Kosovu od napada šiptarskih terororsta, ali i humanost pripadnika MUP-a prema albanskim civilima koju su podržavali suverenitet SRJ na njenoj južnoj pokrajni. 

Ratni komandant 72. specijalne general-major Milorad Stupar govorio je o jedinstvu srpskog vojnika i policajca u odbrani države i naroda. Istakao je važnost obnavljanja srpskog jedinstva oko predsednika Aleksandra Vučića i odbrani nacionalnih interesa.

Foto: Informer

General Stupar apelovao je još jednom i ukazao na važnost obnove služenja vojnog roka.

- Država Srbija na čelu sa vrhovnim komandantom Aleksandrom Vučićem sve više ulaže u tehniku i naoružanje, ali bez ljudstva vojska i država ne mogu opstati. Ono što smo zajedničkim snagama policajci i mi vojnici uradili i pokazali jedinstvo srpskoga naroda treba da slede i naši sinovi i unuci.

Foto: Informer

Izložbu je u ime ministarstva za rad otvorio državni sekreta Zoran Antić, a tim povodom se i obratio.

- Država Srbija sve više radi na poboljšanju položaja boraca - veterana. Ako ne budemo poštovali veterane, u nekim budućim periodima nećemo imati ko će da brani našu otadžbinu. Država, ali i ceo njen narod mora i radiće na tome da se oduži našim veteranima. Ponosni smo na vaša dela, niste obrukali ni državu ni narod. Živela Srbija! - rekao je Antić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija