• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

01.10.2022

19:20

Evo kada će biti saslušan serijski silovatelj Igor Milošević!

Aleksandar Jovanović

Vesti

Evo kada će biti saslušan serijski silovatelj Igor Milošević!

Podeli vest

Igor Milošević (44), serijski silovatelj, koji je nedavno pušten na slobodu posle 15 godina provedenih iza rešetaka, biće saslušan sutra u 10 časova u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

Milošević je ponovo uhapšen juče u Beogradu zbog ugrožavanja sigurnosti, prenosi Telegraf.

Foto: Aleksandar Jovanović

Igor Milošević

Određen mu je pritvor do 48 sati.

Milošević je više puta osuđivan zbog silovanja i on je pre nekoliko dana, nakon što je odslužio kaznu od 15 godina, izašao iz zatvora, posle čega je Informer objavio intervju sa njim.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris Elcin

pre 1 godinu

Nakon 15-godišnjeg neprekidnog boravka u zatvoru, na ulicu je izbačeno ipak ljudsko biće, a nije mu ukazana nikakva pomoć kako bi imao makar krov nad glavom i bilo kakav posao, fizički na primer, od koga bi platio najskromniji stan i hranu. Da li je to rezultat 15-godišnje aktivnosti Službe za prevaspitanje, inače veoma značajne u okviru Uprave za izvršenje krivičnih sankcija? Službenik Uprave za izvršenje krivičnih sankcija je u obavezi da osuđeniku koji je izdržao 15-godišnju kaznu nađe nužni smeštaj, bar najjednostavniji posao, kao i da obezbedi nadzor nad njim od strane Ministarstva unutrašnjih poslova, ukoliko se, kao ovde, radi o moguće trajno opasnoj osobi. Ali to je ipak i dalje ljudsko biće a ne zver, bez obzira na to šta u očajanju, sam na ulici, bez prenoćišta i hrane, izjavljuje. Kolika je razmera očaja čoveka koji posle 15 godina u zatvoru kaže da hoće nazad u zatvor jer mu je tamo lepo?! Reći za nekoga da je psihopata se odavno smatra uvredljivim, a taj izraz je zamenjen terminom poremećaj ličnosti, uz dalje bliže određenje. Ženske aktivistkinje koje na ulici traže da se zver kastrira i doživotno zatvori u kavez, ne treba to da rade polugole, bez obzira na toplo vreme, i mašući oblinama; poruka koju tako na predsvesnom nivou šalju je prilično kontraverzna; ali bi trebalo da još jednom ozbiljno razmisle da li je zver koju progone, jer su ubeđene da ona progoni njih, zaista samo pobesnela divlja zver ili je pri tome ipak i ljudsko biće.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija