• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2023

21:52

NAJNOVIJI KORONA PRESEK Manje od 400 novozaraženih, umrla jedna osoba

Društvo

NAJNOVIJI KORONA PRESEK Manje od 400 novozaraženih, umrla jedna osoba

Podeli vest

Korona virus u poslednja 24 sata potvrđen je kod 360 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminuo jedan pacijent

Testirano je 4.386 ljudi, objavljeno je na sajtu covid19.rs.

Pomoću respiratora diše 15 ljudi, dok je hospitalizovano 242 osobe.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SVAKI TREĆI HEKTAR DRŽAVNE ZEMLJE NIKO NE OBRAĐUJE!? Poljoprivrednici imaju rešenje!
Društvo

SVAKI TREĆI HEKTAR DRŽAVNE ZEMLJE NIKO NE OBRAĐUJE!? Poljoprivrednici imaju rešenje!

Nedavno je najavljeno da bi, prvi put posle Drugog svetskog rata, Srbija mogla da ima kompletan spisak državne imovine. Pored nadležne republičke Direkcije za imovinu, evidenciju o tome vode i drugi organi. Tako Uprava za poljoprivredno zemljište ima jedinstveni registar. U njemu piše da je u vlasništvu države oko 395 hiljada hektara zemljišta, koje daje u zakup. Vlasnik je i 75 hiljada hektara pašnjaka, ali, oni su dati selima na korišćenje. O efikasnosti korišćenja tog zemljišta izveštaj je objavila Državna revizorska insitucija.

12.02.2023

23:15

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija