• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.03.2023

19:56

SRBIN OBJAVIO CENE IZ NEMAČKE, PA UPOREDIO ŠTA SVE MOŽE KOD NAS ZA TAJ NOVAC! Reč je o NEZAOBILAZNOJ usluzi (FOTO)

Printscreen, Pexels

Društvo

SRBIN OBJAVIO CENE IZ NEMAČKE, PA UPOREDIO ŠTA SVE MOŽE KOD NAS ZA TAJ NOVAC! Reč je o NEZAOBILAZNOJ usluzi (FOTO)

Podeli vest

Mnogo Srba i ljudi iz regiona se seli u Nemačku, ali, koliko i tamo cvetaju ruže? S obzirom na to da se cela Evropa nalazi u krizi, poskupljenja su svuda vidljiva, a cene visoke. Ni frizerski saloni nisu izuzetak! Jedan Srbin objavio je na Tviteru cenovnik iz nemačkog frizerskog salona i šokirao skupoćom.

Pranje, šišanje, sušenje fenom je za dame 43 evra, samo pranje i šišanje su 34,5 evra, a pranje i feniranje - 27,50 evra, pa vi vidite!

Kada smo kod farbanja ono košta 29,50 evra, a pramenovi koji se rade na foliju koštaju 32,50 evra... Za muškarce je usluga pranja, šišanja i sušenja 28,50 evra, samo pranje i šišanje su 28 evra, a pranje i feniranje - 18 evra.

Za decu do 12 godina su nešto niže cene, pa pranje, sušenje i feniranje košta 22,50 evra, ali ni to nije pristupačno.

 

 

Ovo je pokrenulo čitavu diskusiju na Tviteru!

- Šišanje feniranje i farbanje duzina paž, uzme mi 140eur, duša me zaboli. Sve to kod moje frizerke u Bg oko 5000 dinara - dodala je jedna Jasmina i uporedila naše cene sa cenama u Nemačkoj.

A bilo je i ovakvih komentara!

" Što ste išli ako ne možete da zaradite za frizuru jednom mesečno, "Nikad se ne ide kod Nemaca u salon, nego kod Turaka, Arapa itd. oni su pravi majstori zanata. Švabe samo deru i veze s vezom nemaju", "Hamburg 13 evra šišanje, ekstra pranje 2 evra (muški). Uglavnom Turci drže salone, a jako profesionalni i ljubazni. Ponude obavezno crni čaj ako si redovna mušterija"...

Neki su ovog čoveka posavetovali "Kupi čoveče mašinicu", a on je na to upitao "Kako ženu i ćerke da šišam mašnicom?"

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tibor

pre 1 godinu

zaboravio je da napise da je i plata visestruko veca tamo nego u Srbiji

Rilex

pre 1 godinu

Najveci ste govnari u srpskom novinarstvu. To se vidi i po komentarima koje nikad nemate. Vase djubre od vesti niko ne cita, ne citam ni ja samo da vam kazem da ste najgore poturice i dupeuvlakaci!

SRBI NAŠLI REŠENJE ZA JEFTINO GREJANJE, RAČUN ZA KRAJ MESECA - SIĆA! Jednog košta kao boks cigara, drugi 100 kvadrata ugreje ZA EVRO... Treći zimu izgurao na biomasu
Društvo

SRBI NAŠLI REŠENJE ZA JEFTINO GREJANJE, RAČUN ZA KRAJ MESECA - SIĆA! Jednog košta kao boks cigara, drugi 100 kvadrata ugreje ZA EVRO... Treći zimu izgurao na biomasu

Cena energenata ove zime je skočila, pa je mnogima glavna okupacija bila kako najjeftinije da prođu u periodu od 15. oktobar do 15. aprila. Zima koja je sad već skoro iza nas, bila je blaga, što je išlo na ruku svima koji nemaju centralno grejanje, a najteže je bilo onima s kotlom na pelet, čija je cena skočila. Mnogi su, zato, potražili alternativno rešenje.

14.03.2023

18:39

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija