• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2023

22:16

SINA ZNAMO, A KO JE MAJKA KOJA SE IZVINILA PREKO BILBORDA?! Danima se prepričavalo, žena se sad predstavila i iznela svoju stranu priče: "Daj Marko, molim te"

printscreen

Društvo

SINA ZNAMO, A KO JE MAJKA KOJA SE IZVINILA PREKO BILBORDA?! Danima se prepričavalo, žena se sad predstavila i iznela svoju stranu priče: "Daj Marko, molim te"

Podeli vest

"Izvinjavam se sinu Marku što nisam verovala da će završiti fakultet", glasila je poruka majke objavljena na bilbordima širom Beograd i koja je veoma brzo postala viralna na društvenim mrežama u celom regionu. Sada se javno oglasila i majka i objasnila zašto je sumnjala u sina, toliko da je odlučila da mu se ovako izvini.

Izvinjenje sinu Marku preneli su gotovo svi mediji, a priča majke Dijane Majkić Vukušić postala je pravi hit u regionu.

- On je studirao Ekonomski fakultet u Beogradu. Počeo ga je sa veoma visokim ocenama i sve je bilo okej, ali je izgubio volju za studiranjem, odnosno interes, jer je počeo da radi, pa mu fakultet nije bio u fokusu - kaže Dijana Majkić Vukušić, Markova mama, koja inače živi u Zagrebu.

 

 

Kako dalje navodi, fakultet joj nije bio važan u smislu da će njen sin biti bolji kada ga završi, već zato što svoju decu vaspitava da ono što započnu treba i da završe.

- Bio mi je veoma bitan fakultet, zbog toga što učim svoju decu da kada nešto započnu u životu, to i završe. Samo i isključivo radi njih, ni zbog jednog drugog papira. Ne mislim da će moj sin biti niti sposobniji, niti pametniji zbog papira koji je dobio, ali ono što je počeo, treba i da završi - ispričala je Markova u emisiji na "TV Prva".

Kako je istakla, na početku je sve bilo kako treba, ali je Marko polako gubio motivaciju da fakultet privede kraju.

- Bodrila sam ga sa "možeš ti to", ali već na kraju je postalo: "Daj, Marko, molim te, svi završavaju fakultet, pa nećeš valjda zadnja tri ispita ostaviti nezavršena" - kaže Dijana Majkić Vukušić.

Foto: printscreen TV Prva

Majka Marka sa bilborda
 

Njen sin Marko i dalje radi na istom poslu gde je veoma zadovoljan i kako ističe, ta diploma ništa bitno neće promeniti u njegovom životu.

- Ali, bitno je da je završio taj jedan deo svog života koji je započeo sa nekih 19. Drago mi je da, ako ovo ima neki viši cilj i smisao od toga da samo čestitam svom sinu što je diplomirao, svakako mi je drago da to bude podstrek i podsticaj drugim studentima i njihovim roditeljima da ne odustaju od cilja koje je njihovo dete sebi zadalo u jednom trenutku života. Žao mi je što se govori da sam ja bila mama koja nije verovala u svog sina. Ja sam samo prestala verovati da će Marko imati dalji interes za završavanje fakulteta - kaže Dijana Majkić Vukušić u emisiji.

Ona je otkrila i da je njen sin studirao 12 godina.

- Samo je drugu godinu pauzirao, sve ostalo je bilo redovno. Kada je postao apsolvent, ta tri ispita, to se vuklo svih ovih godina - kaže ova majka čiji je sin ipak uspeo da bude onakav kakvim ga je majka i vaspitavala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija