• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

14.06.2023

21:21 >> 22:14

OVO JE MARKO KOME JE POSVEĆENO IZVINJENJE NA BILBORDU! Sledi duplo slavlje - Odmah posle fakultetske diplome ide ženidba!

prinstscreen

Društvo

OVO JE MARKO KOME JE POSVEĆENO IZVINJENJE NA BILBORDU! Sledi duplo slavlje - Odmah posle fakultetske diplome ide ženidba!

Podeli vest

Marko je studirao Ekonomski fakultet, a tokom školovanja se zaposlio i pauzirao studije, pa je zbog toga njegova majka bila zabrinuta da li će uopšte diplomirati

Dijana Majkić Vukušić nije imala veru u istrajnost svog sina Marka da će završiti studije i zato je obećala da će mu se, kada diplomira na Ekonomskom fakultetu, javno izviniti i to ni manje ni više nego putem bilborda.

- Nije da mu je nešto predstavljalo problem na fakultetu, nego ga je posao poneo jer se tokom studija zaposlio i faktički je pauzirao neko vreme - priča Dijana.

Marko je studirao 12 godina Ekonomski fakultet u Beogradu, pa mu je majak gubeći veru da će studije ikada privesti kraju dala jedno obećanje.

-Rekla sam mu ako ga završiš ja ću ti se javno izviniti i to postaviti na bilbord. I zaista, kada je on ispunio svoje obećanje, ispunila sam ga i ja - dodaje Dijana.

Kako kaže, na svog sina je ponosna, a sada ima razlog za duplo slavlje jer se Marko uskoro ženi.

I, tako je u Beogradu postavljen čuveni bilbord sa natpisom: "Izvinjavam se sinu Marku što nisam verovala da će završiti fakultet".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija