• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.06.2023

12:37

POČELO NEVREME U SRBIJI! U narednih sat vremena na udaru su ovi delovi zemlje

Tanjug

Društvo

POČELO NEVREME U SRBIJI! U narednih sat vremena na udaru su ovi delovi zemlje

Podeli vest

RHMZ upozorava da će tokom dana uslovi za grmlјavinske nepogode biti na istoku, jugu i jugozapadu zemlјe. U zoni jakih plјuskova pašće 20 – 30 mm za kratko vreme, lokalno i više, a olujni vetar kratkotrajno će biti jači od 20 – 25 m/s.

– U narednih sat vremena u južnim delovima Beograda, kao i na području Rasinskog okruga jaki plјuskovi sa grmlјavinom, gradom i jakim severozapadnim vetrom, navodi se u najnovijem hitnom upozorenju RHMZ.

Na pritokama Jasenice, Kubršnice, Mlave i Peka mogući su kratkotrajni veći porasti vodostaja bujičnih vodotoka sa manjim lokalnim izlivanjima.

Prognoza za naredna tri dana

Nedelja

Promenljivo oblačno, na severu Srbije uglavnom suvo, a kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se južno od Save i Dunava. Vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 20 stepeni, a najviša od 24 do 28 stepeni.

Ponedeljak

U većem delu pretežno sunčano, osim na istoku Srbije, gde se uz više oblačnosti i dalje očekuju padavine. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 18 stepeni, a najviša od 26 do 30 stepeni.

Utorak

Pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 12 do 18 stepeni, a najviša od 27 do 31 stepen. Кrajem dana na severu Srbije uz lokalni razvoj oblačnosti pojava pljuskova sa grmljavinom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija