• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

28.09.2023

09:42

Direktorka Ribnikara podnela ostavku! Savet roditelja ima zahtev za odabir novog direktora!

Tanjug/Marko Đoković

Društvo

Direktorka Ribnikara podnela ostavku! Savet roditelja ima zahtev za odabir novog direktora!

Podeli vest

Anđela Petrović podnela je ostavku na mesto direktora O.Š. "Vladislav Ribnikar".

V. d. direktorka Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, u kojoj se 3. maja dogodilo masovno ubistvo kada je učenik ubio devetoro svojih drugara i školskog čuvara, podnela je ostavku na funkciju vršioca dužnosti direktora ove vaspitno-obrazovne ustanove, potvrđeno je za Telegraf.

Nakon što je posle vanrednog inspekcijskog pregleda razrešena dugogodišnja direktorka Osnovne ogledne škole „Vladislav Ribnikar“ Snežana Knežević, na mesto vršioca dužnosti direktora ove ustanove postavljena je Anđela Petrović, učiteljica sa dvodecenijskim stažom u obrazovanju.

Mandat vršioca dužnosti traje najduže šest meseci i u tom roku treba da bude izabran novi direktor škole, međutim Petrović je odlučila da se povuče sa ovog mesta pre isteka roka.

Navodi da je Savet roditelja insistirao da se za novog v. d. direktora, odnosno za trajnog direktora škole postavi neko iz kolektiva ove ustanove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija