• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Kurir.rs

27.12.2023

16:20

Nakon prebijanja doktora i njegovih sinova reaguje Ministarstvo prosvete! Evo šta će biti sa školom pred kojom je počelo

Shutterstock

Društvo

Nakon prebijanja doktora i njegovih sinova reaguje Ministarstvo prosvete! Evo šta će biti sa školom pred kojom je počelo

Podeli vest

Nakon pisanja medija o poznatom beogradskom neurologu dr Branku Kajtaziju, koji je zajedno sa svojim sinovima prebijen u ponedeljak metalnim štanglama u parku u naselju Braća Jerković, reagovalo je i Ministarstvo prosvete koje će poslati prosvetnu inspekciju u Osnovnu školu "Branislav Nušić". - Ministarstvo prosvete uputiće prosvetnu inspekciju u školu i nakon izveštaja inspekcije preduzeće sve zakonom propisane mere - rečeno je Kuriru u Ministarstvu prosvete.

Podsetimo, Marijana Kajtazi, supruga dr Branka Kajtazija izjavila za naš list da zaposleni u OŠ "Branislav Nušić" nisu reagovali u skladu sa školskim protokolom. Ispred ove osnovne škole bio je prvi incident sa njihovim drugorođenim sinom, koji je učenik sedmog razreda ove osmoletke, kada su ga napala trojica dečaka. Nakon toga desio se i drugi incident, kada su su dvojica maloletnika metalnim štanglama prebili doktora Kajtazija i dvojica njegovih najstarijih sinova.

Sva trojica su završila u Urgentnom centru u ponedeljak veče, a dr Kajtazi je juče opet morao da ide u UC jer je imao krizu svesti usled potresa mozga koji je zadobio kada su maloletnici tukli. Dr Kajtazi je i zadržan na ležanju u Urgentnom.

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, podsećamo, reagovao nakon pisanja medija i saopštio da svi koji su počinili ovo nedelo moraju odgovarati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavica

pre 4 meseca

Kakva to gamad živi među nama? Treba početi drastično kažnjavanje te bagre bez obzira koliko godina imaju, a roditelje takođe. Brzi oporavak gospodinu Kajtaziju i njegovim sinovima.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15