• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2024

14:00

Kraj pauze duže od 30 godina: Ponovo letovi Beograd-Mostar

informer.rs

Društvo

Kraj pauze duže od 30 godina: Ponovo letovi Beograd-Mostar

Podeli vest

Aerodrom Mostar od aprila uspostavlja direktnu avio liniju sa Beogradom, a Er Srbija je odabrana putem Javnog poziva za uspostavljanje redovnih letova u ovoj godini kao aviokompanija koja će obavljati direktne letove na relaciji Mostar - Beograd - Mostar.

Linija će biti dostupna od kraja aprila do kraja oktobra uz mogućnost produženja.

Dani kojima je predviđeno odvijanje letova su - ponedeljak, petak i nedelja. Prema datim informacijama, aviokompanija Er Srbija će za ovu liniju koristiti Embraer E175.

U narednih sedam dana sledi definiranje ostalih tehničkih detalja i potpisivanje ugovora, nakon čega će karte biti dostupne za prodaju.

Inače, početkom ove godine sa mostarskog aerodroma obavestili su i da je italijanska aviokompanija "SkyAlps" ispunila uslove i poslala ponudu za letove koji bi se mogli ostvariti na relaciji sa Mostarom, preneo je sarajevski portal Klix.

Reč je o mogućim aviolinijama iz Mostara prema Rimu, Minhenu, Bariju i Veroni, a detalji o ovom važnom koraku za razvoj vazdušne povezanosti Mostara biće uskoro objavljeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija