• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.02.2024

12:18

Radovi za Ekspo 2027 se obavljaju i noću! Mali: Novi grad će biti napravljen za 3 godine (FOTO)

instagram

Društvo

Radovi za Ekspo 2027 se obavljaju i noću! Mali: Novi grad će biti napravljen za 3 godine (FOTO)

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali objavio je da se EXPO radovi obavljaju i noću i da će novi grad biti napravljen za tri godine

"EXPO radovi obavljaju se i noću. U toku je postavljanje šipova za izgradnju sedam hala" napisao je Mali na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Mali, PhD, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

"Nema stajanja kada se ceo svet sprema da dodje u Srbiju 2027. godine. Bićemo spremni, bićemo pravi domaćini, pokazaćemo koliko je veliki put Srbija prešla od jedne ekonomski nerazvijene zemlje pred bankrotom do zemlje organizatora najveće svetske manifestacije, u samo jednoj deceniji. Ako smo mogli u tim godinama da podignemo na noge novu državu, nije nam teško da za EXPO napravimo novi grad za tri godine", napisao je Mali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51