• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/P. Ivković

16.05.2024

21:05

Lenku do srećnog odrastanja deli 20.000 evra! Lek je daleko, ali dovoljno blizu ako se ujedinimo

budi human

Društvo

Lenku do srećnog odrastanja deli 20.000 evra! Lek je daleko, ali dovoljno blizu ako se ujedinimo

Podeli vest

Lenku Žutković (6) je prvo dete iz prve, uredne, redovno kontrolisane trudnoće.

Do februara 2020. godine Lenka bila je potpuno zdravo dete, vedra, nasmejana i srećna, kada je zbog povišene telesne temperature, prehlade i promuklog kašlja primljena u dečiju bolnicu u Novom Sadu, nakon čega joj se stanje naglo pogoršava, dolazi do prestanka rada srca zbog čega je reanimirana, a što je za posledicu ostavilo oštećenje mozga zbog čega Lenka ne vidi, ne ne sedi i ne govori.

Lenki je potreban odlazak na lečenje u Centar NeuroCytonix Meksiko gde se primenjuju novi revolucionarni tretmani za neurodegenerativne bolesti tehnologijom koja koristi kombinaciju magnetnih polja i radiofrekventnih talasa da bi stimulisala regeneraciju mozga i obnovila prekinutu neuronsku mrežu. Po navodima roditelja ovaj vid terapija se planira na svakih 6 meseci, prva terapija je planirana početkom jula 2023. godine.

Foto: budi human

 

 

- Zamolio bih Vas u lično ime i u ime male Lenke za pomoć Vašu,Vasih i zajedničkih poslovnih partnera, kolega i svih koji su u mogućnosti da pomognu kao firme i pojedinci. Naime maloj Lenki je potrebna pomoć od 20.000 evra kako bi nesmetano mogla da živi i da se kreće. Zahvaljujem se unapred na trudu za koji se nadam da cete uložiti pozvati sve kojih se setite da zajedno učestvujemo u humanoj akciji kao društveno odgovorni ljudi i kompanije. Hvala jos jednom - šalju prijatelji porodice. 

Sredstva su potrebna za NeuroCytonix terapije u inostranstvu, specijalističke preglede,  rehabilitacije, intenzivne fizikalne tretmane, terapije matičnim ćelijama, asistivna pomagala, rad sa logopedom i defektologom, tretmane u hiperbaričnoj komori, kupovinu lasera, hidro i hipo terapije, ortopedska pomagala, pomagala za vežbanje u kućnim uslovima, za suplemente, medicinske preparate, medicinski potrošni materijal, za pelene, kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja u inostranstvu.

Upišite 880 i pošaljite na 3030 

Uplatom na dinarski račun:

160-6000000766381-97

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000000766266-54

IBAN:

RS35160600000076626654

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51