• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2024

14:20

Svi bi besnim kolima sa 400 konja, a ovaj mladić došao jednim konjem: Maturant iz Niša oduševio Srbiju!

Informer

Društvo

Svi bi besnim kolima sa 400 konja, a ovaj mladić došao jednim konjem: Maturant iz Niša oduševio Srbiju!

Podeli vest

Sezona proslava maturskih večeri je počela, mnogim maturantima je važno da prodefiliju u svečanim haljinama i toaletima, a većini je važno i u kakvim kolima će se pojaviti!

Međutim, ima i onih koji žele da ostave utisak i na nešto drugačiji način. Tako je jedan maturant u Nišu rešio da se pojavi ni manje, ni više, nego na belom konju.

Princ na belom konju je konačno stigao - navodi se u opisu fotografije koja je objavljena na Instagram stranici "Nishnocu_oficijelni".

Foto: printscreen instagram

 

Potez ovog maturanta neke je oduševio, dok je bilo i onih osuđujućih komentara.

- Ma daj, lik je pobedio. Svi bi besnim kolima sa 400 konja, ovaj došao jednim konjem - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica navela je da su mature postale vašarišta.

- Originalna fora skroz - glasi jedan komentar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija