• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2024

18:31

Izvučeni dobitnici dva trosobna stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Ključevi otišli u ruke Biljane i Aleksandra

printscreen/RTS

Društvo

Izvučeni dobitnici dva trosobna stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi": Ključevi otišli u ruke Biljane i Aleksandra

Podeli vest

U četvrtom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni su dobitnici još dva trosobna stana u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Foto: Printscreen/RTS

 

Stan od 71,67 kvadrata dobila je Biljana Bakić za račun od 592 dinara u Čajetini.

Foto: Printscreen/RTS

 

Stan od 75,16 kvadrata dobio je Aleksandar Ljubić za račun od 1.050 dinara sa Novog Beograda.

Foto: Printscreen/RTS

 

U današnjem izvlačenju pomogao je šampion u skoku u dalj Strahinja Jovančević.

Foto: Printscreen/RTS

 

Sledeće subote poslednje izvlačenje u ovom ciklusu

Ovaj ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" trajaće do 8. juna 2024.

U trećem izvlačenju prošle subote, izvučeni su dobitnici trosobnih stanova u Beogradu - Maja Cerović i Marko Gatalo.

Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu - u svakom od pet izvlače se po dva stana.

Fiskalni računi uneti do 12 časova imaju pravo da učestvuju u izvlačenju

Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.) dobija se i još jedan dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

Za svaki uneti račun dobija se jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, dobija se dodatni kod. Kod se sastoji od dva, odnosno tri latinična slova, bez dodatnih slovnih znakova i šest brojeva, struktura u obliku "AA(A)000000". Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa boravištem u Srbiji

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga - primera radi za članove svoje porodice, što će olakšati starijim licima i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija