• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2024

16:10

Tamara studira u Njujorku, sad otkriva šta bi Srbi mrzeli u Americi: Balkance bi poslalo u komu! (VIDEO)

TikTok printscreen

Društvo

Tamara studira u Njujorku, sad otkriva šta bi Srbi mrzeli u Americi: Balkance bi poslalo u komu! (VIDEO)

Podeli vest

Tamara, popularna influenserka iz Srbije, studira u Njujorku.

Na svom TikTok profilu "Matovik" otkrila je po čemu se Njujork drastično razlikuje od Balkana. Snimak je nazvala "Stvari kod Njujorka koje bi poslale Balkance u komu", a ispod njega je pitala svoje pratioce da li bi živeli u gradu koji "nikad ne spava".

- Gužve su prevelike. Ne mislim samo na saobraćajne, mislim na gužve sa ljudima gde ja kroz regularne ulice nekada ne mogu da prođem 30 minuta. Ko je klaustofobičan, mislim da se ne bi snašao ovde. Sledeća stvar jeste činjenica da je sve preskupo. Da biste živeli u Njujorku, za rentu vam treba i do 5.000 dolara mesečno, plus hrana, pa za izlaske u restoran. Ja mislim da nikad nisam sela na ručak, a da nisam potrošila minimum 200 dolara za dve osobe. Platili smo 10 dolara za dva sladoleda, čisto da znate - rekla je ona i dodala da su u Njujorku problem i beskućnici.

@matovik

$ 🇺🇸 koliko je ovo ukupno? ♬ show me how - <3

Tamara je otkrila i šta je nju najviše iznenadilo:

- A ono što je mene poslalo u komu je to kad sam videla velikog psa. Krenula sam da trčim ka njemu i onda sam shvatila da je to pacov. Ljudi, kad vam kažem, postoji toliko pacova, možda čak i više nego ljudi, očajno", rekla je i dodala da "ništa nije napravljeno za šetanje - odnosno, da je automobil najpotrebniji.

- Kada popijete ili pojedete nešto u bilo kojoj radnji, vama je bakšiš uključen u cenu. Prosto se ne pitaš da li bi želeo da ga daš ili ne. Na računu vam piše 20-30 odsto i ne možete da kažete da ne želite to da platite. Sledeća stvar je ta da niko ne sme da pije alkohol do 21. godine na ulici ili u baru ili kafićima i to je jako striktno. Ono što je mene najviše šokiralo, jeste da ljudi ovde kradu po prodavnicama i to je njima kao dobar dan. Bukvalno kradu i oni koji ne moraju. Kradu svuda i uvek- zaključila je Tamara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Želeo je da se udam za njega i rodim dete" Srpkinja se zaljubila u američkog pilota preko Fejsbuka, a onda otkrila pravu istinu o njemu: "Budite oprezne"
Društvo

"Želeo je da se udam za njega i rodim dete" Srpkinja se zaljubila u američkog pilota preko Fejsbuka, a onda otkrila pravu istinu o njemu: "Budite oprezne"

Pronaći ljubav preko interneta danas je potpuno normalna stvar. Međutim pre nego što se zaljubite i odlučite da zbog osobe sa one strane ekrana promenite život iz korena, najbolje je proveriti da li je taj neko stvaran. Jer, može se desiti da iza američkog princa stoji ni manje ni više nego nigerijski prevarant.

06.06.2024

10:37

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija