• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2024

14:52

Stravični trend uznemirio Beograđane: Deca divljaju po prolazima sa staklenim flašama!

shutterstock/Informer

Društvo

Stravični trend uznemirio Beograđane: Deca divljaju po prolazima sa staklenim flašama!

Podeli vest

U Beogradu se među decom pojavio novi trend gde pojedini tinejdžeri bacaju staklene flaše sa stepeništa na beton.

Na Instagram stranici se pojavilo upozorenje zabrinutih Beograđana koji su objasnili šta deca rade i apelovali na roditelje da pripaze na njih jer time mogu ugroziti svoj, ali i tuđi život.

Često na društvenim mrežama možemo da vidimo upravo takve video-klipove što ih je verovatno podstaklo da probaju isto. Naime, oni bacaju staklene flaše od sprata na stepenište, one se kotrljaju i u jednom trenutku puknu, a staklići se razlete sa strane. Pored toga nekada koriste i pune plastične flaše koje kotrljajući se puknu.

Foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/SERBIALIVE_BEOGRAD

 

- Važno! Troje dece dva dečaka i jedna devojčica uzrasta ne starijeg od 12, 13 godina maločas su divljali u prolazu kod ulaza u Kraljice Katarine 67 na Banovom brdu bacajući staklene flašice sa stepeništa o beton. Flaše su letele po trotoaru i parkingu, jedna umalo nije pogodila starijeg gospodina, dok je druga uradila u plavi parkirani auto, pa ako komšija vidi oštećenje da zna od čega je - piše u objavi na Instagramu:

- Dok smo sišli oni su pobegli uzbrdo u izvorsku ulicu. Ovim putem želimo samo da skrenemo pažnju roditeljima ukoliko se prepoznaju da se malo pozabave svojom decom, kako ne bi povredili druge, a i sebe jer je samo pitanje trenutka.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija