• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2024

08:19

Ministar Dačić umirio građane: Nema opasnosti po ljude i životnu sredinu posle iskliznuća cisterne!

Tanja Andric

Društvo

Ministar Dačić umirio građane: Nema opasnosti po ljude i životnu sredinu posle iskliznuća cisterne!

Podeli vest

Između Borske Slatine i Zagrađa u subotu u 17.02 došlo je do iskliznuća jedne vagon cisterne.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je ekipa Sektora za vanredne situacije utvrdila da nema opasnosti po ljude i životnu sredinu nakon što je jedan vagon teretne kompozicije voza, koji je prevozio sumpornu kiselinu, iskliznuo sa šina kod Bora.

- Prilikom iskliznuća sa šina jednog vagona teretne kompozicije voza, koji je prevozio sumpornu kiselinu prema Prahovu, u blizini mesta Zagrađe kod Bora, ekipa Sektora za vanredne situacije je putem detektora utvrdila da nema registrovanih gasova opasne materije, odnosno sumporne kiseline, tako da nema opasnosti po ljude i životnu sredinu - rekao je sinoć Dačić, kako je saopštio MUP.

Foto: Tanja Andric

 

Između Borske Slatine i Zagrađa u subotu u 17.02 došlo je do iskliznuća jedne vagon cisterne sa oba obrtna postolja, tovarene sumpornom kiselinom.

Kompozicija je u svom sastavu imala 18 vagon cisterni u vlasništvu kompanije Eliksr Šabac i saobraćala je iz Bor teretne za Prahovo, saopštilo je ranije preduzeće "Srbija Kargo".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija