• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

25.06.2024

15:33

Srbin u Ulcinju razvalio džipa zbog greške navigacije! Autom se spuštao niz stepenice, snimak zapalio mreže (VIDEO)

Instagram

Društvo

Srbin u Ulcinju razvalio džipa zbog greške navigacije! Autom se spuštao niz stepenice, snimak zapalio mreže (VIDEO)

Podeli vest

Snimak Beograđanina iz Ulcinja koji je pokušao (i uspeo) da se spusti kolima niz stepenice, izazvao je veliku nevericu kod korisnika društvenih mreža.

Umesto da se vrati unazad sa stepenica, na koje ga je navodno navigacija navela, mladić je jednostavno rešio da nastavi put. Tom prilikom auto je nekoliko puta udaren u donji deo.

Autom niz stepenice - može! Ovo je parola Beograđanina po imenu Saša koji se SUV automobilom Folksvagen Tiguan spustio niz stepenice u Ulcinju. Tom prilikom ovaj neobičan spust je zabeležen kamerom.

Kako je džip završio na stepenicama u Ulcinju?

Navodno, za sve je kriva navigacija koja je čoveka iz Beograda navela krivim putem. Videvši dokle je došao, a nakon toga koliko mu je i ostalo do ulice, Beograđanin je rešio da "potera" džip preko stepenica, čak i po cenu oštećenja automobila.

Da to možda i nije pametno, govorio mu je i prijatelj koji je izašao iz automobila i navodio ga.

"Prevrnućeš se, Saša", ponovio je mladić koji je stajao i gledao prijatelja koji se spuštao stepenicama ka ulici.

U komentarima šok i neverica

U komentarima koji su nastupili veliki deo pratilaca instagram stranice "Podgorički vremeplov", izrazio je šok i nevericu viđenim, ponajviše zbog činjenice da je za sve kriva navigacija.

"Oće to kad slušaš ženu sa navigacije", "Prešao čovek igricu, eto ga dodatni trošak.", "Kad vise veruješ ekranu nego svojim očima", smenjivali su se komentari.

Ipak najkonkretniji je bio mladić koji je podsetio sve na sada već legendarnu priču" o tome kako se Guglovo vozilo zaglavilo u Kaluđerici.

"Nije Google navikao na naše balkanske vuko****ne i nelegalnu gradnju, koliko puta je meni pokazao ulicu, pa završim na vratima nečije garaže. 2014 god.se Google vozilo zaglavilo u Kaluđerici", glasio je njegov komentar koji je pobrao veliki broj simpatija pratilaca ove instagram stranice.

Za sada nije poznato kolika je šteta bila na automobilu mladića iz Beograda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija