• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

08.07.2024

15:54

Obezbeđenje izbacilo devojku sa svadbe! Šokiraće vas razlog

Shuterstock

Društvo

Obezbeđenje izbacilo devojku sa svadbe! Šokiraće vas razlog

Podeli vest

Mnogi mladenci u Srbiji u posednje vreme na pozivnicama za svadbu naglašavaju zvanicama da na njihovom veselju postoji dres kod, odnosno da nijedna devojka osim mlade na veselje ne sme doći u belom! Ovaj trend nedavno je zavladao i kod nas.

Mnogima se ne dopada jer smatraju da na svadbu svako može obući ono što ima od garderobe i što voli kao i da niko od gostiju ne može zaseniti mladu koja je u venčanici. Drugi pak podržavaju ovakvu odluku nekih mladenaca i smatraju je ispravnom.

Međutim, na jednoj svadbi desilo se to da je obezbeđenje izbacilo devojku sa veselja koja je došla u belom! Na društvenoj mreži X pojavila se objava o tome koja je pokrenula lavinu komentara.

- Danas na jednom venčanju gde je bilo naglašeno da se ne nosi belo, jedna devojka koja nije mlada došla u belom i obezbeđenje je izbacilo. E tako treba sa ljudima koji ne umeju da ispoštuju dress code - navodi se u objavi ispod koje su se nizale reakcije korisnika:

- To bi se trebalo češće raditi sa takvima. Lepo devojko izvoli se presvući pa onda dođi. Ja stvarno ne kapiram ljude koji se prave pametni i namerno ne ispoštuju dress code. Čak mi je i zanimljivije da se prilagođavam dress codu nego sam da razmišljam kako ću izgledati taj dan - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Osim ako nije obukla venčanicu (gošća) ne vidim ništa sporno u beloj garderobi. A vi buduće ili novopečene mlade treba svoje samopoštovanje da gradite od malena, tada vas ne bi doticale takve nebuloze!

Trebala je doći u crnini. Koja glupost. Ne verujem majke mi, pravila sam svadbu, naravno da mi niko u belom nije smetao, aman svi znaju kome su došli na svadbu i niko nije zasenio mene kao mladu, jer znaju svi da sam ja mlada:

Većina korisnika je bila šokirana ovom situacijom.

- Ali mladenci kojima je bitno kako će se gost obući, ne znam ko je gori taj gost ili mlada. Fuj!l Dres code i obezbeđenje? Koja glupost! - pisalo je u komentaru, dok u narednom stoji:

- I ovo vama normano? Što mlada se plaši da je mladoženja neće oženiti ili je samo mlada čedna?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija