• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2024

09:25

Mladoženja umesto sudbonosnog "da", uradio neočekivanu stvar! Šok scena sa svadbe u Srbiji - Svi ostali zatečeni! (VIDEO)

Shutterstock

Društvo

Mladoženja umesto sudbonosnog "da", uradio neočekivanu stvar! Šok scena sa svadbe u Srbiji - Svi ostali zatečeni! (VIDEO)

Podeli vest

U Srbiji pojavio se novi trend na svadbama, koji sve više uzima maha. Naime, popularno je da mladoženja prilikom supanja u brak umesto odgovora matičaru na direktno pitanje, se "posavetuje" sa svojim prijateljima, i to naočigled svih zvanica.

Upravo video snimak jednog ovakvog trenda postao je viralan na društvenim mrežama i pokrenuo pravu buru.

Na snimku su prikazani mladenci, koji stoje pred matičarem čekajući da izgovore sudbonosno da. Međutim, na ovom venčanju je bilo malo drugačije, jer je mladoženja rešio da napravi malu šalu.

Kada je čuo pitanje da li pristaje da stupi u brak sa lepom izabranicom, umesto da odgovori on je prvo uzeo mikrofon od matičarke, a onda ga odmah i vratio, ostavio mladu samu pred matičarem, okrenuo se i otišao kod drugova da ih navodno pita da li su saglasni sa tim da se oženi. Ovaj njegov potez šokirao je, ali i nasmejao sve zvanice, a najviše mladu, koja kao da nije bila iznenađena.

Mnogim korisnicima Instagrama ova šala se nije dopala te su u komentarima napisali da smatraju ovaj potez mladoženje neozbiljnim, jer je reč o građanskom venčanju i nepoštovanju mlade i matičarke.

"Glupo ponašanje pred institucijom koju predvode matičari. Bezveze... Od svega prave cirkus ... Venčanje je svečani čin! To nije momenat za neke glupe fore! To je životna odluka i shodno tome treba se ponašati" piše u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

"Pokupili smo sve fazone od amerikanaca. Gde je ovo originalno? Gledala sam ovu foru pre pet godina na Instagramu."

Jedna devojka je odgovorila i da bi verovatno rekla "ne" da njen izabranik učini isto.

"Čim treba da se dogovara sa drugarima, rođacima, kumovima da li da se ženi iako je fora, od tog braka nema ništa. Da li se udala za njegovu ekipu ili njega" navodi se u jednom od komentara.

Ipak, u najvećem broju reakcija korisnici su bili oduševljeni i lepo su se nasmejali uz ovaj trenutak kao i mlada.

"Lepi, mladi, raspoloženi i nasmejani! Sve najbolje u životu!"

"Da ovako uživate kroz život"

"Svaka čast za foru, svaka čast za reakciju mlade, očigleno opušteni ljudi i očigledno da će brak trajati, daće dragi Bog" glasili su samo neki od komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija