• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.08.2016

08:19

PODLEGAO POVREDAMA! Prijepoljac upucan na Pančevačkom mostu preminuo u bolnici!

Vesti

PODLEGAO POVREDAMA! Prijepoljac upucan na Pančevačkom mostu preminuo u bolnici!

Podeli vest

Prijepoljac Elvir Ibrahim (34) koji je sinoć pronađen sa nekoliko prostrelnih rana na grudima za volanom luksuznog terenca "folksvagen tuareg" nasred Pančevačkog mosta podlegao je povredama, saznaje Informer.rs!

Podsetimo, Ibrahim je u teško, stanju prebačen u Urgentni centar, gde su se lekari celu noć borili za njegov život.

Ibrahim je, kako saznajemo, bio vlasnik jednog auto-servisa na Zrenjaninskom putu. Ranjen je na drugom mestu, a na Pančevačkom mostu je izgubio svest, dok je pokušavao da se sam preveze do bolnice.

(FOTO) PUCNJAVA NA PALILULI: Ranjen muškarac, pronađen u džipu na Pančevačkom mostu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran miljkovic

pre 7 godina

Пуна су нам уста , борбе против криминала, а пуцњава сваки дан, јел се враћамо у време Милошевића.Од кад су директор полиције и Министар стари- нови требало да поднесу оставке, али кога брига за стручност, важна је послушност, са нестручнима нема напред.

Cole5

pre 7 godina

Ma sta rece krivi da neces sasu radulovica ili sasu jankovica za ministra policije imaju lepe biografije

joka

pre 7 godina

Dok su crnogorci na vrhu srbija nikada nece biti drzava . Tako je bilo sa unukom nikole kralja ili ti aleksandra karadjordjevica tako ce biti i danas mi smo jugoslavija

Dace

pre 7 godina

Ma to Crnogorski kvazi biznismeni samo neka se ciste medjusobno, ne trebaju na takvi u Srbiji...

ika

pre 7 godina

Vama su svi albanci ako se ne prezivaju kao vi ... nažalost , ovaj je bio Goranac . Ali to nema veze sa tragedijom . Pustite ljude da počivaju u miru , bez obzira na to ko su i šta su .

Zoki

pre 7 godina

Bio je "vlasnik" servisa u kom je radio kao automehanicar od jutra do mraka. A pre svega je bio bolji covek od svih vas koji prdite ovde i ne postujete tudji bol i nesrecu. Pocivaj u miru Kuco.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija