• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

25.10.2018

08:07

DETALJI ŠOKANTNE NESREĆE NA NOVOM BEOGRADU: Majka širila veš, kada je beba upala u kantu sa krečom! LEKARI JOJ SE BORE ZA ŽIVOT!

Vesti

DETALJI ŠOKANTNE NESREĆE NA NOVOM BEOGRADU: Majka širila veš, kada je beba upala u kantu sa krečom! LEKARI JOJ SE BORE ZA ŽIVOT!

Podeli vest

Beba Danijela R, stara samo 14 meseci, prošle subote je upala u kantu do pola punu boje za krečenje u porodičnom stanu u bloku 72 na Novom Beogradu

Nesrećnu devojčicu je majka u poslednji čas izvadila iz kante, dala joj veštačko disanje, ali Danijela je u veoma teškom stanju prebačena u bolnicu. Još je u komi i lekari se bore za njen život!


Veštačko disanje


Danijelina baka Zorica kaže da se nesreća dogodila u subotu oko 16 sati, dok je bebin otac Danijel bio na poslu, a majka Samanta na terasi širila veš. 

Oštećen joj mozak

Lekari su nam samo kazali da je Danijeli oštećen mozak i ništa drugo nam nisu rekli...

Danijelina baka


- Danijela je sa starijim bratom i sestrom bila u sobi, gledali su TV. Niko ne zna kako je ona otpuzala u kuhinju i naglavačke upala u kantu sa bojom, koja je tamo ostala posle krečenja - priča očajna Zorica.


Kada je Sanela završila sa vešom, ušla je u sobu i videla da nema male Danijele. Počela je da traži ćerkicu, misleći da se ona negde zavukla i sakrila. U jednom trenutku ugledala je bebu u kanti, sa glavom potopljenom u boji.

Foto: Informer

Kuhinja u kojoj je bila kanta sa bojom


- Samanta je vrisnula od šoka, a onda je zgrabila dete i otrčala u kupatilo. Oprala joj je lice, a kad je videla da Danijela ne diše, dala joj je veštačko disanje. Kako joj je Samanta duvala u usta, tako je Danijeli na nos curila boja. U jednom trenutku je povratila tu boju i počela da diše. Samanta je zatim uvila ćerkicu u ćebe i istrčala na ulicu, nije ni zvala Hitnu pomoć. Tu, ispred zgrade je zaustavila prvi automobil koji je naišao i vozača zamolila da je s bebom vozi u bolnicu - priča Zorica.

Roditelji pored bebe u bolnici

Danijelini roditelji Samanta i Danijel ne mogu da dođu sebi od šoka i koriste svaki trenutak da budu uz ćerkicu u bolnici. Za to vreme, Samantina majka čuva Danijelinog brata i sestru.
- Ćerka i zet idu dva puta dnevno u bolnicu, da budu pored bebe. Pored male su od 13 do 14 časova po podne, a onda idu tamo i uveče od 19 do 20 sati. Pričaju joj sve vreme, mole se Bogu da se Danijela probudi i da sve bude u redu - kaže Zorica. 

Ne budi se iz kome


Danijela je odmah po prijemu na odeljenje intenzivne nege u Institutu za majku i dete "Vukan Čupić" ponovo reanimirana. Međutim, pala je u komu, iz koje se još nije probudila.


- Loše je, mi i ne znamo koliko se Danijela dugo davila u toj kanti dok je majka nije pronašla... Ne znam šta da vam kažem... Od subote je isto stanje. Lekari su nam samo kazali da je Danijeli oštećen mozak i ništa drugo nam nisu rekli... - kaže Zorica.

 

HOROR NA NOVOM BEOGRADU! Beba upala u kantu sa farbom za bojenje zidova, LEKARI SE BORE ZA NJEN ŽIVOT!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17